Mijnaankoop
Image default
Aanbiedingen

Back to work: herpak jezelf na de vakantie met deze tips

Het is weer zo ver, de zomervakantie is officieel afgelopen en iedereen moet weer aan het werk of terug naar school. De een zit weer in het ritme in no time, maar de ander had toch liever een extra weekje langer vakantie willen hebben. Who can blame them? Maar met deze tips is iedereen klaar om weer aan het werk te gaan. 

 

Gezond leven is key 

Dit is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt als het gaat om essentials voor werk. Maar een gezonde leefstijl is belangrijk en helpt je om zo weer uit de vakantiemodus te komen. Begin met iets kleins, zoals elke dag 2 liter water proberen te drinken. Met een nieuwe waterfles moet dit natuurlijk wel lukken. Water is niet alleen goed voor je mentale gezondheid, maar ook nog eens voor je huid!

 

Tip!: kijk eens op Mepal.com voor leuke gepersonaliseerde flessen

Vernieuw je garderobe 

Investeer in kleding dat geschikt is voor je werkplek, maar ook waar je je zelfverzekerd in voelt. Die zelfverzekerdheid kan zorgen voor een nieuwe positieve mindset. Dat is precies wat je nodig hebt om de vakantie af te sluiten en met een fris hoofd weer aan je werk te beginnen. Dus met een vernieuwde garderobe ben je niet alleen klaar voor werk, maar je ziet er ook nog eens geweldig uit.  

Plannen, plannen, plannen 

Alle (chaotische) mensen opgelet: een goede planner of agenda is zeer essentieel voor werk. Of je er nou één online hebt of nog old school op papier, dat maakt niet uit zolang je er maar gebruik van maakt. Een goede planning zorgt ervoor dat je productiever, doelgericht en minder stressvol wordt. Laat dat nou essentieel zijn om weer helemaal opgeladen aan het werk te gaan.

 

https://www.mepal.com/be-nl/onderweg/drinkflessen-bekers/waterflessen