Mijnaankoop
Image default
Banen en opleidingen

Verkoper / Verkoopsmedewerker

Verkoopsmedewerker

Functie

Ben jij gebeten door mode? ben jij even modegevoelig als jani of lien degol? lees dan beschut voorts! Voor onze klant, een exclusieve kledingszaak van een beroemd modemerk, zijn we op zoek naar een winkelbediende ( m/v ).

Jouw taken:

Je bent aansprakelijk voor het ontvangen, het uitpakken en het toebereiden van de koophandel voor de verkoper in de winkel. Je staat het verkooppersoneel bij op vlak van retouches, herstelwerk en strijkwerk. Je helpt mee bij de voorbereidingen van de etalages en de merchandising in de winkel. Je werkt in team maar kan ook zelfstandig een taak tot een goed einde brengen. Je zorgt mee voor het onderhoud van de winkelzaak.

Aanbod

Een vast, voltijds of halftijds gemeenschappelijkheid van onbepaalde duur na een geslaagde interim-periode. Een salaris in overeenstemming met jouw ervaring aanvullende met extralegale voordelen. Een restitutie van je woon/werk verkeer. Geregeld coaching en onderwijs om je skills te overtreffen en uit te breiden. Zeer gevarieerde job en geen dag is dezelfde. Jouw profiel je hebt intuxeftie voor leefwijze, klankkleur en bent gepassioneerd door mode. Je hebt ervaring in retouchewerk. Je bent ordelijk en net en je hebt oog voor detail. Je bent betrouwbaar en loyaal. Je bent maatschappelijk en klantgericht. Weekeinde werk is geen probleem. .

De goederenvoorraad navolgen, tekorten bepalend bestellingen plekken, de kassa bij het aanvang van de werkdag controleren de kassa-inhoud bij sluiting reken, producten verkopen : kleding, de verkoopruimte en de producten in de bestuursregio onderhouden en opruiming, de maten van de gast nuttigen of markeringen verklappen voor retouches van kleding, betalingen ontvangen, de producten en artikels voorbereiden ( etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plekken,. . . ) en in de zaak of op een stand plekken, producten verkopen : brillen, optisch bouwstof, producten verkopen : lederwaren, producten verkopen : schrijnen, de activiteiten van een team coördineren, de gast verwelkomen de willen bepalend en lopen over de producten en kerkdiensten, producten verkopen : damesondergoed, de gast informeren over de kerkdiensten bij verkoop ( korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart ), producten verkopen : sieraden, juwelen, kleding en accessoires autoriseren voetstappen en een professionele overtuiging geven over het goed staan, koopwaar en producten ontvangen de levering controleren

Bso 3de graad mode – verkoper – 7de jaar

https://www.nieuwejobs.com/job/q/verkoper.html