Mijnaankoop
Image default
Winkelen

Cadeaus waar hij echt iets aan heeft

Een cadeau bedenken voor je partner is altijd enorm lastig. Vaak heeft hij alles al en heeft hij zelf ook geen idee wat hij voor zijn verjaardag wil hebben. Uiteindelijk ga je dan toch maar weer voor die rituals douchegel of dat luchtje die je hem al drie keer gegeven hebt. Maar veel liever geef je hem natuurlijk een cadeau waar hij echt iets aan heeft. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch kun je uit deze blog misschien wat inspiratie halen. In dit stuk geef ik een aantal ideeën voor nuttige cadeaus.

Een cadeau voor zijn werk

Als je vriend veel op zijn werk te vinden is, is het een goed idee om hem iets te geven wat hij hier kan gebruiken. Dan ben je ervan verzekerd dat je cadeau ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit cadeau idee is op veel verschillende manieren in te vullen. Zo is er voor elk budget wel een cadeau in deze categorie te bedenken. Heb je niet zoveel te besteden? Dan kun je bijvoorbeeld een agenda of mooi notitieboek voor hem aanschaffen. Ook kun je een leuk pakketje samenstellen van een aantal verschillende kantoorartikelen. Is je budget iets groter dan dit? Dan kun je bijvoorbeeld nette schoenen voor hem kopen die hij naar zijn werk kan dragen. Afgelopen jaar gaf ik mijn vriend Van Bommel schoenen voor zijn verjaardag. Hij kreeg op kantoor meteen talloze complimentjes en sindsdien draagt hij ze elke dag naar zijn werk. Andere ideeën zijn bijvoorbeeld mooie manchetknopen of een leuke stropdas.

Een cadeau dat altijd goed is

Een cadeau dat voor elke man eigenlijk wel goed is, is kleding. De meeste mannen zijn geen groot fan van winkelen. Daarom zullen ze altijd wel blij zijn als ze een kledingstuk ontvangen zonder dat ze een bezoekje aan het winkelcentrum hoeven te plegen. Bovendien is dit een erg nuttig cadeau dat sowieso gebruikt zal worden. Ook dit cadeau kun je zo gek maken als je het zelf wilt. Zo kun je een simpel t-shirt voor hem aanschaffen bij een winkel als H&M of Mango. Is je budget wat ruimer, dan kun je bijvoorbeeld een nette polo van Ralph Lauren voor hem kopen als dit zijn stijl is. Het is natuurlijk wel altijd even kijken wat hij leuk vindt om te dragen. Als je hem een beetje goed kent, zal dit echter niet heel moeilijk zijn. Bovendien kan een kledingstuk natuurlijk altijd geruild worden.

Voor meer info :