Mijnaankoop
Image default
Mode en Kleding

De belangrijkste voorziening tijdens een dagje weg?

De belangrijkste voorziening tijdens een dagje weg?

Met het warme weer dat in aantocht is, zijn we vol smacht leuke plekken en activiteiten aan het uitzoeken om samen de zomer mee door te komen. Bij het plannen van deze ontspanningsmomenten komt er vaak ook wat stress om de hoek kijken. Vaak weten we niet hoe de voorzieningen op de locatie zijn. Of, welke benodigdheden cruciaal zijn voor de omgeving waar we naartoe gaan. Wanneer de locatie wat verder gelegen is, en afgezonderd, is het altijd het verstandigst om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Een geschikte (reis)tas is hiervoor het eerste dat van het lijstje afgewerkt moet worden. De juiste reisuitrusting zal het uitje lichter en plezieriger maken, voor het hele gezin. De juiste tas zal alles bezitten dat nodig is om iedereen een plezier te doen.

Goede tas modellen

Handige tassen om te gebruiken tijdens een uitjes hebben het een en ander gemeen. De volgende aspecten zijn belangrijkste punten voor het uitzoeken van een een functionele (en modieuze) tas.

Inhoud

Elke tas soort komt met eigen karakteristieken. Zo heeft de handtas altijd een pasjes gleuf en de shopper tas altijd een lang handvat. Elk onderdeel brengt eigen functionaliteiten met zich mee. Een tas die geschikt is voor dagjes weg heeft vaak meerdere (binnen)vakken. Het voordeel van meerdere vakken is dat er in elk vak een andere item groep past. Dit klinkt voordehandliggend, maar de voordelen hiervan gaan verder dan dit. Het zorgt er namelijk voor dat elk product een eigen plek krijgt. Hierdoor heb je snel en makkelijk toegang tot het product dat je nodig hebt. Dit is vooral handig wanneer de kinderen iets uit te tas willen pakken. Daarnaast, zorgt dit er ook voor dat de spullen niet beschadigd kunnen worden. Het zou zonde zijn wanneer de zonnebrandcrème zou gaan lekken en intrekken in de schone kleren. Vaak zitten er in deze tassen ook afgezonderde vakken om veilige de pinpashouder of de portemonnee dames in op te bergen.

Handvat

Een geschikte reistas beschikt over een fijn handvat. Het belang van een gepast handvat bij tassen met een zwaardere inhoud is groot. Een fijne tas om mee te dragen door een pretpark of tijdens een wandeling is een tas met een platte schouderband. Deze verspreidt het gewicht van de tas en laat de tas vele malen lichter aanvoelen. De voorkeur gaat uit naar een leren of gevulde schouderband. Een goed voorbeeld van een fijne schouderband is die van de Castelijn & Beerens laptoptas heren modellen. 

Materiaalgebruik

Wat ook zeker niet onbelangrijk is, is het materiaalgebruik. Je wil namelijk geen tas die zonder inhoud al veel te zwaar is. Of, een tas die niet tegen een stootje of wat water kan. De beste optie is een tas van (kunst)leer. Deze tassen zijn namelijk stevig en lekken niet door. Daarnaast, geven leren tassen vaak ook een luxere uitstraling. Een populaire keuze is de Castelijn & Beerens rugzak.

Afwerking

Als laatste punt: de afwerking. Tassen met fraaie en uitbundige afwerkingen en accessoires kunnen vaak ongemakkelijk en onveilig zijn. De tas kan namelijk sneller beschadigen, of blijven haken. Een tas met een simpele afwerking is voor een dagje weg het handigst.