Mijnaankoop
Image default
Woning en Tuin

Deze specialisten bieden een garagepoort die perfect past bij uw huis

Niemand ziet graag een elektrische garagepoort die helemaal niet bij de stijl van de rest van het huis past. Deze stijlbreuk kan u echter eenvoudig vermijden. CMT Poorten in Kasterlee biedt hiervoor een volledig assortiment aan kleuren en modellen aan. Ze maken zelfs garagepoorten op maat van uw woning. Zo hoeft u niet meer urenlang te zoeken naar die exacte kleur of afmetingen.

De diverse kleuren uit het aanbod van deze specialisten

Er bestaan wel duizenden verschillende RAL-kleuren. Het zou onbegonnen werk zijn om ze allemaal te bekijken of te overwegen voor uw nieuwe elektrische garagepoort. De speciaalzaak CMT Poorten, gevestigd in Kasterlee, heeft er daarom tien uitgekozen waartussen u kunt kiezen. Deze tien zijn zodanig geselecteerd dat er voor elk huis wel iets is dat perfect past. Gaat u dus voor een donker zwart om bij uw grijzen gevelbekleding te passen? Of is een lichtere, witte kleur meer uw stijl? Dankzij hun goed uitgedachte assortiment vindt u vast en zeker een kleur naar uw wensen. Daarnaast zijn er enkele reliëfs om uit te kiezen. Zo is er niet alleen de gladde, klassieke uitstraling die u gewoon bent van aluminium garagepoorten. Nu kan u namelijk ook een automatische garagepoort kopen met een houtnerfreliëf. Dat geeft de illusie dat u een elegante houten garagepoort heeft. Met een elektrische, aluminium garagepoort in een de tien RAL-kleuren, zit u echter veel veiliger. De stevige poorten houden inbrekers tegen en zijn bestand tegen al het Belgische weer.

Laat een poort op maat maken

Het is van groot belang dat de kleur perfect is voor de rest van uw woning. De tien kleuren die deze specialisten voorzien, zijn daarom niet altijd voldoende. Laat daarom een elektrische garagepoort op maat maken met een RAL-kleur naar keuze. Dankzij hun vele jaren ervaring bent u steeds zeker van nauwkeurig afgewerkt maatwerk. Contacteer hen alvast snel door een e-mail te sturen of hen te bellen.

https://www.cmt-poorten.be/elektrische-garagepoort-kasterlee-oud/