Mijnaankoop
Image default
Woningen

Drie redenen om je huis in de stille verkoop te verkopen

Het is nu de uitgelezen mogelijkheid om je woning te verkopen. Er is veel vraag naar woningen, waardoor de huizenprijzen onwijs hoog zijn komen te liggen. Dat komt onder meer doordat veel mensen naarstig op zoek naar een fijn woonhuis zijn. Mocht er eindelijk een fijn woonhuis te koop komen, overbieden veel mensen behoorlijk fors. Dát betekent dat je echt het onderste uit de kan kunt halen bij de verkoop van je woning.

Zit je alleen niet te wachten op al die bezichtigingen? En wil je het liefste ook niet met een dure makelaar te maken krijgen? Dan kun je voor een stille verkoop van je woning kiezen. In dat geval bied je je woning bijvoorbeeld aan een vastgoedinvesteerder te koop aan. Op www.damborg.nl vind je meer informatie over een stille verkoop.

Geen nieuwsgierige mensen

Als je je huis in de stille verkoop gaat verkopen, hang je dit niet aan de grote klok. Dat betekent dat je met een stuk minder nieuwsgierige mensen te maken krijgt. Bij een stille verkoop staat er bijvoorbeeld ook geen bord in de tuin. Je gaat al snel maken dat dit heel veel verschil uitmaakt.

Minder bezichtigingen

Bijkomend voordeel is dat je met een stuk minder bezichtigingen te maken krijgt. Alleen de mensen die écht geïnteresseerd zijn, kun je voor een bezichtiging uitnodigen. Dit is niet alleen eens tuk praktischer, maar je geniet ook van meer privacy.

Snelle verkoop

Bij een stille verkoop neem je alleen contact op met partijen die hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd zijn. Als deze partijen daadwerkelijk geïnteresseerd zijn, kun je binnen de kortste keren een bod op je woning ontvangen. Dát betekent dat je snel je woning kunt verkopen. Tegen een prima bedrag uiteraard. De mensen die geïnteresseerd zijn, hebben in veel gevallen de benodigde liquide middelen ter beschikking.