Mijnaankoop
Image default
Hobby en vrije tijd

Een ballonvaart op maat boeken

Wilt u een ballonvaart boeken, bijvoorbeeld voor een leuke teambuildingactiviteit of als romantische date met uw partner? Dan kunt u terecht bij Madou Ballonvaarten. Deze firma is gevestigd in Oostwinkel, maar biedt ballonvaarten over heel België aan. Dankzij hun jarenlange ervaring, kunt u er zeker van zijn dat ze een topservice aanbieden. Ze beschikken dan ook over een van de meest moderne vloten met meer dan tien warmeluchtballonnen. Daardoor kunnen ze tot wel 120 mensen tegelijk een ballonvaart aanbieden.

Wat houdt een ballonvaart in bij deze specialist?

Wanneer u kiest om een ballonvaart te boeken bij www.madou-ballonvaarten.be, geniet u van een volledige service. U reist niet alleen over verschillende prachtige regio’s, maar krijgt bijvoorbeeld ook professionele begeleiding en een briefing. Daarnaast bieden ze drankjes en versnaperingen aan voor iedere passagier. Op het einde van de ballonvaart krijgt iedere passagier een leuk petje, een verrassingspakket en een uniek balloncertificaat.

Verschillende soorten ballonvluchten

Bij deze firma kunt u verschillende soorten ballonvluchten boeken. Zo kunt u kiezen voor een romantische ballonvaart met twee, kunt u met uw hele gezin gaan of kunt u met collega’s een ballonvaart boeken. U kunt overigens zelf de regio kiezen, aangezien ze vluchten over het hele land aanbieden.

Doe een ballonvaart cadeau of boek uw eigen ballonvlucht

Bent u overtuigd van de service van deze firma uit Oostwinkel en wilt u een ballonvaart boeken? Maak dan meteen een afspraak met deze firma. U kunt ook altijd een ballonvaart geven als origineel cadeau voor een vriend of collega. Ze hebben cadeaubonnen, die u gemakkelijk kunt aanvragen en binnen een a twee dagen ontvangt. Deze bon is een volledig jaar geldig. Heeft u bepaalde vragen over het boeken van een ballonvaart of over de service van deze firma? Neem dan zeker eens contact op met hen via de contactgegevens op hun website.

https://www.madou-ballonvaarten.be