Mijnaankoop
Image default
Onderwijs

Een goede start door goed onderwijsmateriaal in het basisonderwijs

Een goede basis leggen bij kinderen voor het verdere leven is wel een van de belangrijkste waarden van het basisonderwijs. Om kinderen geen negatief gevoel bij leren te laten krijgen, helpt het om onderwijs op maat aan te bieden. Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral in groter wordende klassen is passend onderwijsmateriaal in het basisonderwijs aanbieden niet altijd eenvoudig. Ben je als leerkracht op zoek naar leermiddelen die goed ingezet kunnen worden tijdens het zelfstandig werken van leerlingen en waar diversiteit in moeilijkheid aan te bieden is? Dan moet je zeker eens het aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim bekijken. Zij hebben jarenlang ervaring in het ontwikkelen van lesmaterialen die passend zijn bij uiteenlopende niveaus en in verschillende belangrijke vakken.

Laat je verrassen door de grote diversiteit aan lesmaterialen

Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft een ontzettend groot aanbod aan onderwijsmateriaal dat geschikt is voor het basisonderwijs. Ongeacht het vak of het onderdeel waar jouw leerlingen extra werkboeken voor nodig hebben; je vindt het geheid op de website van deze uitgeverij. Je kunt hierbij denken aan diverse series werkboeken voor woordenschat of rekenen, maar ook losse werkbladen zijn te bestellen. Zodra je dit werkblad besteld hebt, kun je deze eenmalig uitprinten vanuit de digitale accountomgeving van de uitgever. Zo heb je de reeds bestelde werkbladen altijd binnen handbereik. Wil je eerst de materialen bekijken voordat je overgaat op bestellen? Dat is ook mogelijk. Je kunt een standaard proefpakket bestellen of een proefpakket zelf samenstellen.

Ondersteun jouw leerlingen met lesmateriaal passend bij hun niveau

Er is weinig vervelender voor een kind dan constant over- of ondervraagd te worden in het onderwijs. Dit kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben in het verdere verloop van het onderwijs van het kind. Pas daarom, waar mogelijk, het onderwijsmateriaal dat gebruikt wordt in het basisonderwijs aan aan het niveau van het kind. Zo blijft de leerling leren leuk vinden en zal er mogelijk ook meer rust ontstaan in het klaslokaal.