Een mediator uit Amsterdam loodst u door de scheidingsperiode heen

Schakel een mediator in om uw scheiding goed te laten verlopen. Vaak lopen de spanningen hoog op als twee mensen van elkaar gaan scheiden. De verwijten vliegen om de oren en voor men het weet is er sprake van een vechtscheiding.  Daarom zijn beide partijen erbij gebaat om een mediator uit Amsterdam in te schakelen. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

Waarom kiezen voor een mediator uit Amsterdam?

Als u heeft besloten om te gaan scheiden stapt u in een emotionele rollercoaster. Voor u, uw ex-partner en ook uw kinderen gaat er heel wat veranderen. Het is voor iedereen het beste als de scheiding en alles wat daarbij komt kijken goed geregeld wordt. Het is verstandig om samen om de tafel te gaan met een mediator uit Amsterdam. Maar waarom dan? Bij Resolve heeft men kennis van zaken. Er worden onderling concrete en goede afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat doorgaans veel rust en duidelijkheid. Bovendien kunnen u en uw (ex-)partner problemen en meningsverschillen bespreken en uit de wereld helpen. Dit zorgt voor een goede omgang in de toekomst.

In goed overleg uit elkaar? Kies voor een mediator uit Amsterdam!

Als u gaat scheiden is het hoogstwaarschijnlijk dat u met de nodige vragen in uw hoofd zit. Er gaat immers veel veranderen en u moet heel wat zaken gaan regelen. Het is daarom begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Red ik mij op financieel vlak? Heb ik recht op alimentatie of hoeveel alimentatie moet ik betalen? Hoe zit het met de kinderen? Of moeten we het huis verkopen? Het zijn allerlei vragen die bij u naar boven komen als u besloten heeft om te scheiden. Uiteraard wilt u dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat u in goed overleg uit elkaar kunt. Toch kunnen er conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Bij Resolve wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt en vastgelegd. Op die manier wordt er met hulp van een mediator uit Amsterdam een sterke basis gelegd voor de toekomst.

Voor meer info :