Mijnaankoop
Image default
Banen en opleidingen

Een VCA examen volgt u via dit bedrijf

Direct inschrijven bij NIKTA? Dat kan! NIKTA biedt op 19 locaties, verspreid over het land met meer dan 60 VCA examen momenten per maand, verschillende examens aan. Denk hierbij aan B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU. De examens kunnen in diverse talen worden afgenomen, zoals Nederlands, Pools, Engels, Turks en Frans. Omdat dit bedrijf met laptops werkt ziet u direct na het examen de (voorlopige) uitslag. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten. Er wordt kosteloos een extra sms als bevestiging en ter herinnering voor het examen naar u gestuurd.

Voor 12:00 uur een geslaagde kandidaat van het VCA examen

Voor 12:00 uur de volgende werkdag staat u als geslaagde kandidaat in het Centraal Diplomaregister. Dit betekent dat u de volgende dag la het diploma van het VCA examen en het pasje toegestuurd krijgt. Wel zo fijn als u in een omgeving werkt waar dit vereist is. Kandidaten die moeite hebben met lezen of dyslectisch zijn, kunnen kiezen voor een voorlees examen. Deze examens worden via de laptop met koptelefoon afgenomen. Achter de vragen en antwoordmogelijkheden staat een luidspreker waarmee de vraag voorgelezen kan worden. Dit kan zo vaak als u wilt. Ook na dit examen ontvangt u direct de uitslag. Een voorlees examen is alleen mogelijk bij B-VCA. Helaas is er geen voorleesexamen voor de Bulgaarse taal.

Volg een VCA examen met spoed

In sommige gevallen kan het voorkomen dat u het VCA diploma direct nodig heeft. U kunt een spoedexamen aanvragen tot 50 uur van tevoren! En bent u geslaagd? In dat geval ontvangt u direct na afloop van het VCA examen het diploma! Let op: een spoedexamen dient apart aangevraagd te worden. Neem hiervoor gerust een contact op en laat u vrijblijvend informeren. Voor iedere organisatie zijn ook maatwerkoplossingen mogelijk. Het VCA examen wordt dan afgenomen op de datum, het tijdstip en de locatie (binnen- en buitenland) die u wenst, dus ook in-company. Een groepsexamen is interessant vanaf zo’n 7 kandidaten.