Mijnaankoop
Image default
Financieel

Incassobureau Van Loon

Ik ben op zoek naar een incassobureau (Klik hier voor incassoadvocaten.nl). Er is een klant die bestellingen bij mij doet, maar die bestellingen heb ik op het moment even afgekapt. Diegene wilt namelijk mijn rekening niet betalen, althans, dat gevoel heb ik. Ik heb al een hele tijd niets van hem gehoord dus ik vind het zeer onprettig dat ik geen geld binnen krijg maar wel bestellingen van hem moet afnemen. Daarom heb ik er voor gekozen dat ik een incassobureau moet gaan inschakelen. Ik weet alleen niet welk incasso ik moet inschakelen en wat de kosten incassobureau zijn. Daarom ben ik een bedrijf gaan zoeken die voldoet aan de eisen die ik heb opgesteld. Welk bureau het is geworden lees je hier.

Incassobureau zoeken

Ik ga dus een incassobureau zoeken door middel van te Googelen. Ik kwam een heleboel websites tegen maar ik heb laatst het een en ander te horen gekregen over een no cure, no pay regeling die steeds meer bureaus hanteren. Dus ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die die regeling hanteert. No cure, no pay wilt zeggen dat er niks betaald hoeft te worden wanneer het bureau het geld niet int. De factuur wordt overigens neergelegd bij de debiteur. Ze zorgen er dus op een ‘prettige’ manier voor dat jij je geld krijgt. Ik kwam al snel uit op de website van Van Loon Incasso Advocaten. Zij hebben een brief gestuurd naar de debiteur waarin is vermeld dat zij zijn ingeschakeld. De debiteur liet opeens snel van zich horen en zorgde er al snel voor dat de rekening werd betaald die nog open stond.

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten heeft mij zeer goed geholpen en heeft snel geregeld dat ik mijn geld heb gekregen. Ik zal dus ook iedereen het bedrijf aanraden en/of aanbevelen. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal dus ideaal voor mensen die daar in de buurt wonen. Zelf ben ik er namelijk ook woonachtig. Hierbij wil ik Van Loon Incasso Advocaten bedanken voor de goede service.

Voor meer info :