Mijnaankoop
Image default
Dienstverlening

Laat uw elektra regelen door deze professionele elektricien in de omgeving van Kapellen

Bij een verbouwing van uw woonkamer, keuken of badkamer krijgt u waarschijnlijk te maken met de elektra. Het is belangrijk dat u een professional inschakelt om de elektriciteit te verleggen of vernieuwen. Wanneer u dat zelf doet, kunnen er grote veiligheidsrisico’s ontstaan. In de provincie Antwerpen staat elektricien Helfa voor u klaar. Dat bedrijf kan u assisteren bij verschillende soorten klussen.

Elektra tijdens een verbouwing

Tijdens een verbouwing of nieuwbouwproject krijgt u altijd te maken met de elektriciteit. Die moet bijvoorbeeld verlegd worden of helemaal opnieuw aangelegd worden. De elektricien nabij Kapellen weet daar raad mee. Zij zullen op een professionele manier een plan opstellen en dat snel uitvoeren. Het is ook mogelijk om uw elektriciteitsmeters te verhogen. Hiermee voorkomt u dat het net overbelast raakt door de elektrische apparaten.

Verwarmen met infrarood

De elektricien nabij Kapellen kan ook een infraroodinstallatie voor u aanleggen. Hiermee verwarmt u uw huis op een zuinige en innovatieve manier. Infrarood is namelijk een nieuwe elektrische manier van verwarmen. Hierbij zullen er panelen in de woning opgehangen worden die de ruimte lekker en snel verwarmt. Doordat dat een duurzame manier van verwarmen is, heeft u hier jarenlang veel plezier van. Voor meer informatie over die manier van verwarmen kunt u contact opnemen met Helfa.

Voorkom gevaarlijke situaties

Wanneer u een oudere elektriciteitsinstallatie heeft, is het belangrijk om die te laten controleren. Die installaties kunnen namelijk sneller voor problemen zorgen. De elektricien nabij Kapellen voert grondige controles uit en kan meteen reparaties of onderhoud uitvoeren. Hierdoor voldoet uw installatie weer helemaal aan de wettelijke eisen. Welk project u ook heeft in de provincie Antwerpen, die elektricien staat voor u klaar. U kunt gratis een offerte aanvragen via de website of telefonisch. Samen met de ervaren medewerkers gaat u op zoek naar een passende oplossing voor uw probleem.

https://www.helfa.be/