Mijnaankoop
Image default
Beauty en verzorging

Rimpelramp

Iedereen moet er vroeg of laat aan geloven. De huid begint te verslappen door de zwaartekracht en verliest haar elasticiteit. Het is een natuurlijk proces wat hoort bij ouder worden. Het meest opvallende symptoom: rimpels. Er zijn veel verschillende soorten en vormen rimpels, met elk hun eigen behandel mogelijkheid. In de meeste gevallen is een rimpelbehandeling met injectablesde beste oplossing, deze is goedkoop, heeft minder risico’s en verloopt sneller dan andere behandel mogelijkheden. De beste oplossing is natuurlijk het drinken uit de fontein van de eeuwige jeugd, alleen is deze tot op heden helaas nog niet gevonden.

Kraaienpootjes worden vaak als charmant beschouwt, toch zijn dit vaak de eerste tekenen van ouderdom en naar mate het proces vordert kunnen deze vorm van rimpels wel degelijk storend worden. Kraaienpootjes beginnen misschien onschuldig, maar worden steeds dieper en duidelijker zichtbaar. Kraaienpootjes zijn gelukkig gemakkelijk te behandelen met een injectie van Botox die de spier onder de huid verslapt. Hierdoor krijgt de huid rust en zal deze herstellen. Het effect van deze behandeling is tot wel een half jaar zichtbaar.

Voorhoofdsrimpels worden veroorzaakt door de invloed van zwaartekracht op het voorhoofd. De rimpels kunnen zowel horizontaal als verticaal staan op het voorhoofd, dit hangt een beetje af van de opbouw van je voorhoofd. De meest voorkomende oorzaak van deze rimpels is toch wel de overactiviteit van de voorhoofdspier in combinatie met een huidoverschot bij de oogleden. Om een fronsrimpel verwijderen wordt wederom Botox als ideale wapen in de strijd gegooid, dit gebeurt dan vaak in combinatie met andere injectables.

De huid rond de lippen kan ook aan glorie verliezen. Deze wordt dan minder stevig waardoor er rimpeltjes ontstaan. Vaak worden lippen weer opgevuld met hyaluronzuur. Deze stof komt van nature al voor in ons eigen lichaam. De stof houd veel vocht vast en zorgt er dus voor dat uw lippen weer vol en sensueel aanzien.

Er heerst een redelijk taboe op plastische chirurgie, maar uiteindelijk kan het juist een ideale oplossing zijn om uzelf weer zekerder en beter te laten voelen. Mensen knippen en verven ook hun haar, dus waarom zou je niet goed voor je gezicht zorgen?

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/