Steek voor productontwikkeling uw licht eens op in Eindhoven

Bent u geïnteresseerd in productontwikkeling en nu op zoek naar een partner die u kan helpen om uw ideeën om te zetten in een praktisch product? Dit is een elektrotechnisch ingenieursbureau, gespecialiseerd op het gebied van het ontwerp en productontwikkeling van draadloze producten en systemen nabij Eindhoven. Er wordt slimme hardware ontwikkeld en geproduceerd. Dit allemaal in combinatie met webapplicaties en mobiele apps. Van Wifi tot Ultra Wide Band en van LoRaWAN tot aan Narrow-Band IoT; er zijn diverse draadloze technologieën, sensoren en actuatoren waar dit bedrijf gebruik van maakt. Een verbonden wereld tussen mensen met alledaagste objecten; dat is waar deze specialist naar streeft.

De werkwijze tijdens de productontwikkeling van slimme systemen in de regio van Eindhoven

Product ontwerpbureau Meuleman Electronics helpt u om op een slimme wijze producten te ontwikkelen op basis van uw ideeën. Het proces start met de conceptfase, om vervolgens door te gaan naar feasibility. Is het idee wel haalbaar? Zo ja, dan wordt er verder gegaan in de prototype fase. Na het testen wordt het ontwerp aangepast en geoptimaliseerd en tot slot begint de productie van het product. Na de productie worden alle onderdelen geassembleerd tot het eindproduct. Zo kan de eerste 0-serie geëvalueerd worden. De productontwikkeling wordt kritisch beoordeeld en nauw in de gaten gehouden door de specialisten in Eindhoven.

Verschillende expertises op het gebied van productontwikkeling dichtbij Eindhoven

Productontwikkeling is een proces dat verloopt in fases. Dat komt door de verschillende facetten. En dat vraagt weer om verschillende expertises. Een specialist als Meuleman Electronics kan de productontwikkeling sneller uitvoeren, omdat de ontwikkeling onder één dak plaatsvindt nabij Eindhoven. De specialist kan een topproduct leveren op het gebied van Wireless Engineering, Electrical Engineering, Industrial Design en Web & Mobile apps. De mogelijkheden binnen bedrijven en een eigen woning worden hierdoor vrijwel eindeloos. Van indoor localization & positioning systems tot aan smartphone bediening en van een conceptontwerp tot aan user experience design. Of wat dacht u van cloud computing of PCB layout en printontwerp? Binnen diverse gebieden is deze specialist de juiste schakel voor u. 

Voor meer info :