Mijnaankoop
Image default
Verbouwen

Tegelwerken met een verbluffend resultaat

Een badkamer zonder tegels, het is bijna ondenkbaar. Er zijn heel wat mensen die hun keramische tegels zelf plaatsen, maar bent u op zoek naar echt vakwerk, dan bieden de ervaren plaatsers van Camee een oplossing voor al uw tegelwerken. In elke ruimte kunnen ze met tegels uit de voeten en het resultaat is steeds geweldig. Niet alleen hebt u er een ruime keuze aan tegels, ook de plaatsing is bij Camee in goede handen.

Of u nu vloer-, terras-, wand- of andere tegels nodig hebt, u vindt ongetwijfeld de tegels van uw dromen bij Camee. In de tegelshowroom ontdekt u een ruime waaier aan kwalitatieve tegels tegen een betaalbare prijs. Uiteraard krijgt u bij het maken van uw keuze ook het nodige advies en wordt er al bekeken hoe de tegelwerken aangepakt zullen worden. Zeker in de badkamer kunt u amper zonder badkamertegels en hier schenken ze bij Camee dan ook extra aandacht aan.

De specialisten van Camee laten u niet aan uw lot over. Ze komen de ruimte opmeten, zodat de tegelwerken in één keer perfect uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier bestelt u immers onmiddellijk het correcte aantal keramische tegels.

 

Tegels van op Italiaanse topkwaliteit

De tegels van Camee worden gehaald bij de beste fabrikanten in Italië. Geregeld gaan de medewerkers van Camee er op fabrieksbezoek, om de mooiste en beste tegels te selecteren. Het aanbod is dan ook verbluffend en u mag zeker zijn van de kwaliteit. Tel daar nog de troeven van de ervaren specialisten bij op en u weet dat Camee onklopbaar is op het vlak van tegelwerken.

Het eerste wat u opvalt in de tegelshowroom is ongetwijfeld het design van de tegels. Deze worden zoals eerder aangegeven zorgvuldig geselecteerd en daarbij wordt ook rekening gehouden met het design. De tegelwerken moeten perfect worden uitgevoerd, de tegels moeten kwalitatief zijn, maar het oog wilt ook wat.

 

Gratis offerte voor al uw tegelwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw tegelwerken? Een partij die afspraken nakomt en uw badkamertegels, vloertegels of wandtegels netjes en op tijd plaatst? Dan moet u zeker een gratis offerte aanvragen bij Camee. Ga zeker eens een kijkje nemen in de showroom. Wilt u trouwens uw tegels zelf plaatsen? Bij Camee geven ze een mooie korting aan zelfplaatsers!

Voor meer info : https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/tegelwerken/