Mijnaankoop
Image default
Dienstverlening

Transport in Antwerpen: Wat zijn de mogelijkheden?

Een bedrijf voor het transport van artikelen in Antwerpen vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Ga voor bent u aan het juiste adres voor vrachtvervoer en walking-floor transport. Dit bedrijf, dat gevestigd is in de buurt van Antwerpen, heeft een specialisatie op het gebied van logistiek voor ondernemingen. Sinds 1995 is dit bedrijf op de weg te vinden. In heel België wordt gretig gebruik gemaakt van de diensten van deze onderneming.

De geschiedenis van het bedrijf

Hoe is het zo ver gekomen dat ‘S Jegers zich toegespitst heeft op het regelen van transport in Antwerpen? In het begin richtte het bedrijf zich op het vervoeren van zeecontainers. Gaandeweg kwamen daar steeds meer producten bij. Op den duur kreeg het bedrijf het aanbod om ook zwaar transport van punt A naar punt B te brengen. U kunt rekenen op een uitstekende service voor een zeer scherpe prijs. Ze hebben bijvoorbeeld ook heel wat ervaring met huifwagens, kiepwagens en walking-floor transport. Het bedrijf heeft ondertussen ruim vierentwintig jaar ervaring met transport in Antwerpen. Op de website kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen om inzicht te krijgen in de verwachte kosten. Offerteaanvragen worden snel behandeld. Dan kunt u bijvoorbeeld zien wat ze vragen voor walking-floor transport. Transparantie staat hoog in het vaandel. Via de website kunt u ze contacteren als u vragen heeft over het één en ander.

Ga voor de beste kwaliteit voor uw transport

Voor transport in Antwerpen hoeft u dus niet meer verder te zoeken. U kunt bij deze onderneming terecht voor deskundigheid en gedrevenheid. Verder heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ook gericht op kipwagens, tankwagens en frigo’s. Ze hebben eveneens ervaring met warehousing, fumigatie en tanks transporteren. Per jaar verzetten ze maar liefst 150.000 containers. Mogen ze binnenkort ook uw container van A naar B verplaatsen?

 

 

https://sjegers.eu/walking-floors/