Mijnaankoop
Image default
Sport

Unieke teamwear laten ontwerpen door deze expert

Wil je wielerkleding kopen voor je ploeg? Dan wil je waarschijnlijk dat je tenues écht uniek zijn. Dat kan wanneer je je kledij laat ontwerpen bij Squadra Velo. Met vestigingen in Leusden en Kontich helpen ze niet alleen klanten in België, maar ook in Nederland en elders in Europa. Wanneer je beslist om je teamwear door hen te laten ontwerpen, ben je zeker van unieke outfits. Tijdens een eerste gesprek kan je immers je eigen wensen doorgeven en ideeën uitwisselen. Denk aan een bepaald kleurenpatroon dat past bij de huisstijl van je bedrijf, bijvoorbeeld. Vervolgens bezorgen ze jou een offerte die overigens volledig vrijblijvend is en beginnen ze aan het ontwerpen van je teamwear. Na enkele feedbackrondes wordt het finale ontwerp voorgesteld en kan het passen beginnen. Zijn alle maten doorgegeven? Dan kan jij binnen de kortste keren rondrijden in unieke wieleroutfits.

Kledij van topmerken

Indien je je teamwear laat ontwerpen door Squadra Velo geniet je van de absolute topkwaliteit. Zo werken ze samen twee Italiaanse topmerken in Castelli en Sportful. Castelli bestaat al sinds de 19de eeuw en is een écht legendarische fietsmerk. Ze pionierden bijvoorbeeld in vochtwerende en winddichte kledij en zijn dankzij hun hoge kwaliteit bij elke wielerliefhebber bekend. Sportful bestaat iets minder lang, maar heeft zich razendsnel ontpopt tot een echte topper in de fietswereld. Ze maakte in het verleden al truitjes voor de Mapei-ploeg, voor Tinkoff Saxo en voor Peter Sagan. Vandaag de dag draagt BORA-Hansgrohe met trots truitjes van dit merk. Welk merk je ook verkiest, kwaliteit wordt gegarandeerd bij deze expert in teamwear met locaties in Leusden en Kontich.

Ga op gesprek en geef je bestelling door

Heb jij als teamleider interesse om je teamwear te laten ontwerpen in samenspraak met Squadra Velo? Contacteer hen dan vandaag nog om een gesprek in te plannen. Ze zijn erg benieuwd met wat voor unieke ideeën je op de proppen komt. Heb je zelf weinig inspiratie? Dan kan je het ontwerp ook volledig in handen laten van hun ontwerpers.