Vloertegels voor de woonkamer in verschillende varianten: houtlook tegels

Houtlook tegels zijn helemaal hip. Erg geschikt als vloertegels voor in de woonkamer. Vloertegels voor in de woonkamer uitzoeken kan lastig zijn. Bekijk eens nieuwe houtlook tegels. De nieuwe plavuizen zijn vloertegels die niet zoals de conventionele plavuizen zijn. Deze ‘nieuwe’ plavuizen zijn keramische vloertegels met de look van plavuizen. Dit geeft ongeveer hetzelfde effect als bij houtlook of betonlook tegels, waarbij de tegels nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout of beton. Deze nieuwe plavuizen bieden u de look van vroeger (de ‘oude’ plavuizen) en de kwaliteit van keramiek van nu. Natuurlijk zijn deze vloertegels beschikbaar in verschillende varianten, in diverse afmetingen en vormen. KROON Vloeren in Steen is de specialist in deze plavuizen en biedt u dan ook graag advies op maat. Iedereen wil natuurlijk een weloverwogen keuze kunnen maken en weten wat hij of zij in huis haalt.

Een compleet beeld van houtlook tegels verkrijgen

Als u op zoek bent naar vloertegels voor in de woonkamer, dan is het natuurlijk niet altijd eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de vloertegels als deze eenmaal in uw woonkamer zijn geplaatst. Daarom is het natuurlijk handig als u deze houtlook tegels in de showroom kunt bekijken. Hier staan de tegels als vloer opgesteld in diverse uitvoeringen. U krijgt zo een realistisch beeld van hoe een tegelvloer eruit ziet als het eenmaal is geplaatst in een kamer. Bij KROON Vloeren in Steen is het mogelijk om naar een ruime showroom te komen, waar u alle soorten tegels kunt bekijken, zoals houtlook tegels. Hier voorzien de specialisten u ook van advies op maat.

Natuursteen vloertegels: variatie en diverse afwerkingen voor in de woonkamer

Natuursteen vloertegels bieden vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld in de woonkamer. Er is veel variatie in het productaanbod en er zijn diverse afwerkingen mogelijk. Natuursteen is er namelijk in veel verschillende soorten. U vindt deze vloertegels bijvoorbeeld in leisteen, graniet, marmer en hardsteen. Natuursteen heeft een unieke en levendige uitstraling en is een milieuvriendelijk product. Het is ook zeer duurzaam, waardoor het uitermate geschikt is voor binnen- en buitengebruik. Natuursteen wordt gemaakt van afgekoeld lava of van sediment (klei, zand en kalk), wat vervolgens onder druk is versteend. U vindt natuursteen ook op de aardkorst. KROON Vloeren in Steen heeft een breed aanbod natuurstenen tegels. Ze hebben ieder hun eigen eigenschappen. Bij dit bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit, ook als het gaat om houtlook tegels. Daar komt bij dat u hier de mogelijkheid heeft om de vloeren te bekijken in de showroom.

Voor meer info : http://www.kroonvloereninsteen.nl/