Mijnaankoop
Image default
Gezondheid

Voedingssupplementen en hun invloed op je hormonen

Het belang van een goede hormonenbalans wordt vaak onderschat. Je hormonen hebben namelijk een enorme invloed op elk aspect van je gezondheid. Als je sukkelt met bepaalde gezondheidskwaaltjes, is het dus mogelijk dat een imbalans van de hormonen aan de oorzaak ligt. Maar hoe breng je hier verandering in? Bij Control Health kan je een box met voedingssupplementen voor de hormonen bestellen. Deze geweldige “Healthy Cycle”-box bevat ook de nodige tools om je eigen natuurlijke cyclus te onderzoeken en een stappenplan om je hormonen opnieuw in balans te brengen. Handig, toch?

Bij deze experts krijg je begeleiding op maat

Een imbalans van je hormonen verbeteren is niet gemakkelijk. Daarom is het een goed idee om je hierbij te laten begeleiden door een echte expert. Zo’n experts zijn de oprichters van Control Health, Lieselot en Gilles. Zij hebben verscheidene medische opleidingen genoten en kunnen u dus grondig begeleiden bij het onderzoeken van je cyclus. Bij de aankoop van je “Healthy Cycle”-box krijg je een gratis consult met een van hen cadeau, waarbij je meer informatie en tips krijgt voor het bijhouden van je menstruatiecyclus. In de box zelf vind je ook handige infobrochures en een journal om je cyclus goed te kunnen traceren. Ook bevat de box een cervicale zelf-examinatiekit om je eigen baarmoedermond gemakkelijk te kunnen observeren en een thermometer om je lichaamstemperatuur op te meten. En uiteraard krijg je ook een heleboel voedingssupplementen die helpen om je hormonen in balans te houden! Kortom, je krijgt werkelijk alle instrumenten in handen om je hormonenbalans te verbeteren.

Plaats vandaag nog je bestelling online

Het is echt een aanrader om deze box met voedingssupplementen voor de hormonen bestellen. Bezoek snel hun website, ontdek alle informatie en plaats je bestelling. Je kan ook eerst een consult aanvragen om te kijken of deze box wel iets voor jou is. Aarzel niet langer en zet de stap!

https://controlhealth.eu/