Mijnaankoop
Image default
Winkelen

Voordelig Bobber onderdelen kopen via het internet

Heb je een Bobber gekocht of gevonden die je op wilt knappen? En zoek je daar onderdelen voor? Dan is het internet je grootste vriend. Een Bobber vraagt om kwalitatief hoogwaardige onderdelen die goed passen bij de motor. Omdat dit type motor zo min mogelijk niet-noodzakelijke onderdelen bevat zie je alle onderdelen die er wel op zitten, extra goed. Daarom wil je niet alleen dat je Bobber onderdelen goed functioneren, je wilt ook dat ze er mooi uitzien. Elk onderdeel moet bijdragen aan de uitstraling van jouw motor, van gashendels tot knipperlichten. Voordelig onderdelen kopen doe je online, door te kiezen voor tweedehands onderdelen of nieuwe, via een speciaalzaak voor Bobber motoronderdelen.

 

Passende onderdelen vinden

Helaas past niet elk willekeurig onderdeel op je motor. Je dient eerst na te gaan van welk merk en welk type je motor is. Dan kun je op zoek gaan naar onderdelen die je nodig hebt. Inventariseer eerst welke zaken echt vervangen moeten worden. Wat is kapot of dreigt kapot te gaan? Daarna kun je kijken naar zaken die je wilt veranderen omdat ze niet mooi staan, zoals voetsteunen of stuuronderdelen. Je kunt ervoor kiezen deze gebruikt in te kopen zodat je de originele onderdelen kunt monteren. Als die niet langer voorradig zijn of niet vindbaar zijn kun je ook kiezen voor nieuwe gashendels of knipperlichten. Alleen een kenner ziet het verschil. En je beschikt op die manier altijd over nieuwe en veilige onderdelen waar je ook nog eens garantie op hebt. Denk ook aan het installeren van een db killer van een motor, zodat je motor niet te veel geluid maakt.

 

Veilig rijden

Uiteindelijk moet je Bobber er mooi uitzien maar wil je ook veilig de weg op kunnen. Controleer daarom alle belangrijke onderdelen en laat iemand meekijken die er verstand van heeft. Dat is vooral belangrijk als je voor het eerst een vintage motor opknapt. Laat de motor keuren en kijk hem regelmatig na als je veel rijdt. Let extra op het profiel van de banden, de gashendels en je verlichting. Bij twijfel vervang je je onderdelen. Denk je dat je binnenkort toe bent aan het vervangen van zaken aan je motor? Leg een aantal onderdelen op voorraad zodat je dat direct kunt doen. Niets staat jouw rijplezier dan nog in de weg.