Mijnaankoop
Image default
Winkelen

Waar gebruiken mensen een melkbus nog voor?

Een melkbus kennen we natuurlijk van iets van vroeger. Toch is het hebben van een melkbus nog niet helemaal uit de mode. Waar gebruikt men tegenwoordig nog de melkbus voor? Het is maar goed dat dit stukje erfgoed bewaard blijft. Want hoewel andere voorwerpen zoals een oude ploeg op de boerderij al lang verdwenen is, is de melkbus nog altijd te vinden. Of het nu als decoratie element in de tuin is, als paraplubak binnen of dat de melkbus voor carbidschieten gebruikt wordt, melkbussen zijn nog volop in omloop.

 

Hoe het bestrijden van mollen in de tuin wel effectief is

Wil jij een oplossing voor het bestrijden van mollen in de tuin? Dan heb je twee opties. Je kunt de mollen bestrijden met carbid, zoals je van carbidschieten met die melkbus wel kent. Of je plaatst een mollenklem. Deze laatste optie is makkelijk en effectief. Plaats de klem in de gang van de mol en check na verloop van tijd of je de mol hebt. Geen molshopen meer in je mooi verzorgde gazon.

 

Waar kun je een melkbus kopen?

Een melkbus kopen bij melkbusshop.nl is makkelijk. Je denkt misschien niet direct eraan om online zo’n ouderwets ding te kopen, maar het tegendeel is waar. Je kunt dus een melkbus via een shop bestellen. Grappig hè! Ben je op zoek naar een echt bijzondere melkbus? Dan kun je ook op een rommelmarkt of op een verzamelsite kijken. Er zijn van oudsher veel verschillende melkbussen, allemaal met een eigen beschildering. Deze verschillen niet alleen in uiterlijk, maar ook in grootte. Wil je een kleine melkbus voor in de keuken, of toch liever een grote voor bij de voordeur, de keuze is aan jou.

 

Een mollenklem is effectief en makkelijk

Wil je die mollen in je tuin gaan bestrijden? Dan is een mollenklem van melkbusshop de ideale oplossing. In de tuin plaatsen en klaar, geen omkijken meer naar. En als je dan toch aan het shoppen bent, misschien wil je dan ook wel zo’n toffe melkbus als plantenbak, paraplubak, decoratie element of gewoon om eens te oefenen met carbidschieten. Je kunt online bestellen, dus waarom zou je het niet doen? Geen gedoe met vervoer, maar lekker makkelijk aan je voordeur geleverd. Eenvoudiger kan het niet!