Mijnaankoop
Image default
Aanbiedingen

Wil je je wagen kwijt?

Onze eigendommen hebben vaak een persoonlijke waarde. Bij een auto is dat niet anders. Nadat u uw wagen gedurende vele jaren trouw gebruikte, komt vroeg of laat toch het ogenblik waarop u uitkijkt naar een nieuw exemplaar.

Vaak verliezen mensen zich in een onbezonnen verkoop van hun vorige wagen, die niet gebaseerd is op een doordachte en realistische inschatting van de resterende waarde van hun voertuig!

Daarom bieden wij u vrijblijvend de kans om een koper te vinden voor uw wagen, uiteraard aan de correcte marktwaarde.

Of het nu gaat over een ongevalwagen of een oldtimer, een kleine wagen of een grote bestelwagen,… u kan altijd terecht bij ons. Dit gaat echt eenvoudig en zonder vele telefoontjes en mails van potentiële kopers te moeten trotseren.

Uw auto verkopen gebeurt in vijf eenvoudige stappen:

  1. Meld u gratis aan op www.ikdoemijnautoweg.be.
  2. Geef de specificaties van uw wagen in.
  3. Vermeld uw contactgegevens.
  4. Beslis zelf of u een bod van een mogelijke koper overweegt. Indien dit zo zou zijn, dan brengt de website u snel in contact met de potentiële koper. Dit gebeurt meestal binnen de 24 uur.
  1. Handel in de laatste stap de verkoop af en drink een welverdiend glas op deze snelle en vlotte afhandeling!

In alle omstandigheden heeft u zelf de keuze om al dan niet in te gaan op een bod. Niet enkel het aanmelden op www.ikdoemijnautoweg.be, maar ook de verkoop van de wagen is kosteloos. Bovendien is het bod dat u ontvangt 100% gegarandeerd!

Voor meer info : http://www.ikdoemijnautoweg.be/