Mijnaankoop
Image default
Entertainment

Zoek niet verder naar een spannende escape room in de buurt van Mechelen

Wil je een leuke en spannende escape room spelen in Mechelen waar je echt goed over moet nadenken?  Deze thematische kamers van De Gouden Kooi zijn absoluut de moeite om te spelen. Waarom zou je het niet willen spelen? Er zijn zoveel opties om uit te kiezen en je kan met verschillende spelers spelen. Kies voor twee of zes spelers, allemaal opties. Wil je meer weten? Ontdek er alles over en lees het hieronder.

Met deze specialisten heb je heel veel plezier in het spel

Een escape room geeft je heel veel mogelijkheden om te spelen, vind jouw escape room in Mechelen. Geniet van verschillende thema’s, zoals het melkwegthema, of wees eens een meesterdief! Ga eens naar de Mexicaanse jungle of het woud. Zo zie je maar, je hebt heel veel mogelijkheden bij dit bedrijf. Deze specialisten weten dat je een avontuur wilt beleven, en zo ze hebben de kamers zo opgebouwd. Je hebt een uur de tijd om met je teamgenoten het raadsel te ontwarren en zo samen uit de kamer te ontsnappen. Deze experten in design willen je een leuk uitje bezorgen, met wie je het ook speelt. Dus houd je geest vrij en denk erop los om de kamer te ontsnappen!

Contacteer deze experten voor jouw afspraak

Je hebt verschillende thema’s om uit te kiezen, je kan met minimum twee personen en maximum zes spelen. Er zijn nog zoveel voordelen om uit te kiezen, deze escape room in Mechelen zorgt voor een beter samenwerking tussen jou en je teamgenoten. Of dat nu je collega’s, je vrienden, familie of je lief is, het is een leuke test. Als ik jou was zou ik direct boeken! Kies jouw thema en jouw datum en uur en je bent vertrokken! Geniet van een spannende en hersenkrakende activiteit door deze specialisten te contacteren! Neem contact op met hen via hun site.