Mijnaankoop
Image default
Woning en Tuin

Alles wat je moet weten over betonverf en vloercoating

Hoogwaardige betonverf en vloerverf

Een goede betonvloer begint bij de basis, dus met een goede beschermlaag die goed van structuur is en slijt- en krasvast is. Het robuuste uiterlijk gecombineerd met een kwaliteit? Dan zit je goed met Ruwol betonverf, exclusief verkrijgbaar bij Verfbestelsite.nl. Deze vloerverf geeft uw betonnen vloer de bescherming die hij nodig heeft met een esthetische uitstraling. Wij bieden de meest voorkomende kleuren betonverf aan. Een kleine greep uit onze meestvoorkomende kleuren zijn;

2 componenten vloercoating voor een ijzersterke oplossing

Wil je een nieuw aangeleverde vloer op de best mogelijke manier beschermen? Dan adviseren wij onze speciale Epoxy 2 componenten vloercoating. Wat die van ons zo bijzonder maakt is dat deze vloercoating zeer makkelijk in gebruik is en daarmee ook geschikt voor de klusser! Het mengen van de 2 componenten en het aanbrengen is zeer eenvoudig. Eventuele complicaties ten gevolge van het niet goed vermengen of verkeerd aanbrengen zijn vrijwel uitgesloten. Kortom: de kwaliteit van een professioneel product met het gemak voor de doe-het-zelver! Er zijn verschillende soorten vloercoating verkrijgbaar voor uiteenlopende doeleinden.

Garagevloercoating

Een garage vergt een net andere aanpak. Bij garagevloeren wil je dat deze er net en strak bij liggen. Goed om te weten dat onze coatings bestand zijn tegen vet, olie, benzine en vele andere chemicaliën. Vanzelfsprekend zijn deze coatings slijt-, kras- en stootvast. Waar je ook geen zorgen om hoeft te maken zijn zogenaamde weekmakers. Autobanden bevatten deze chemicaliën en kunnen negatief effect hebben op de vloer. Gelukkig zijn onze coatings bestand tegen weekmakers. De garagevloer coatings leveren wij in een 1 component en een 2 componenten versie.

Steigerhoutbeits

Het gebruik van steigerhoutbeits is de afgelopen jaren sterk toegenomen voor diverse doeleinden. De reden is simpel: steigerhout is erg sterk en heeft een stoer en modern uiterlijk. Hierdoor is steigerhout een aantrekkelijke houtsoort voor oerdegelijke meubels.

Andere voordelen zijn dat steigerhout redelijk weerbestendig is, goed tegen een stootje kan en daarom geschikt is voor intensief gebruik. Je ziet daarom steeds vaker kasten, tafels, stoelen en bedden gemaakt van steigerhout. Voor een modieuze en beschermende afwerking kunt u steigerhout het beste beitsen met een bepaalde kleur, zoals de zeer populaire steigerhoutbeits grey wash, of steigerhout Old Brown wash.

Voor meer info : https://www.betonverfstore.nl