Mijnaankoop
Image default
Particuliere dienstverlening

Catering op maat in de omgeving van Arnhem

Catering is tegenwoordig een veel bredere dienstverlening dan enkele jaren geleden. Steeds meer consumenten en bedrijven ontdekken de vele mogelijkheden van catering voor hun activiteiten en of bijeenkomsten. Catering is er juist voor bedoeld om de klant te ontzorgen en op een professionele manier kleine of grote gezelschappen te bedienen. Maar is deze catering op maat nog wel steeds alleen een buffet of barbecue? In de omgeving van Arnhem en Oosterbeek zien we een specialist op het gebied van catering die deze dienstverlening al geruime tijd breder toepast.

Bedrijfsactiviteiten en catering

Wat vooral opvalt is dat steeds meer bedrijven catering toepassen voor hun eigen organisatie. Wanneer er een bedrijfsdag, feest of activiteit wordt georganiseerd mag er natuurlijk niet eten en drinken ontbreken. Maar ook steeds meer vergaderingen worden van een lunch of warme maaltijd voorzien. Een vergadering of meeting in de avonduren en een buffet is de normaalste zaak van de wereld geworden. Als cateraar kun je hier je dienstverlening op toespitsen en dus ook met complete maaltijden of arrangementen komen. Een bedrijf zal vaak bij een goede service opnieuw bij dezelfde cateraar blijven en dit ook nog in een breder perspectief toepassen. Wat dacht u van de bedrijfskantine of de koffiemachines? Is er een kerstdiner of nieuwjaarsborrel te organiseren?

Welke service voor de consument

Ook voor de consument die bewuster met voeding om wil gaan zijn er veel mogelijkheden om hier als cateraar mee om te gaan. Of het hier nu gaat om een foodtruck of om speciale superfood snacks er zijn verschillende manieren om op te vallen bij een particuliere klant. Wanneer u er bovendien voor zorgt dat de klant vooral niets hoeft te doen en voor een feest alles tot in de puntjes is geregeld zal de catering een breder publiek mogen bedienen. Neem gerust een een kijkje op de website van welling catering.

 

Voor meer info :