Mijnaankoop
Image default
Eten en drinken

Belgische tomaten als blikvanger in uw keuken

Stoffels Tomaten is al jarenlang een vaste waarde als het aankomt op Belgische tomaten van superieure kwaliteit. Je vindt bij hen meer dan een lekkere tomaat. Ze zetten zich dagelijks in om producten van topkwaliteit te kunnen aanbieden.

Een lust voor het oog

Je hebt ze misschien weleens gespot: de kleurrijke en tevens milieuvriendelijke verpakkingen van Stoffels Tomaten uit Rijkevorsel, in de provincie Antwerpen. De verpakkingen zijn van de hand van zaakvoerster Petra Veldman. Zij buigt zich over de creatieve kant en gebruikt haar marketingvaardigheden om de gebruiker de beste ervaring aan te bieden.

Ontdek het volledige gamma

In de loop der jaren is het aanbod van Stoffels Tomaten gevoelig uitgebreid. Naast de klassieke vlees -en pruimtomaten, vulden ze hun assortiment aan met enkele verrassende toppers zoals oranje, ‘zwarte’ en groene tomaten. Elke tomaat krijgt zijn eigen originele naam mee die laat doorschijnen voor welke toepassingen de tomaten het meest geschikt zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Toma’chef? Deze verfijnde Belgische tomaten zijn van hoge kwaliteit en worden vaak door chefs gebruikt. Voor particulieren zijn er speciaal kleinere mandjes gemaakt, zodat jij en je gezin kunnen genieten van een topproduct. We vestigen graag ook je aandacht op de Toma’viola. Deze paarse cocktailtomaat is de opgewaardeerde variant van de standaard cocktailtomaat en verrast met zijn groen-paarse binnenkant. De vrucht gedijt uitermate goed in salades en aperitiefhapjes, maar doet het ook goed in een kruidige ratatouille. Voor welke combinatie ga jij?

Vernieuwing en kwaliteit als stokpaardjes

Het tomatenbedrijf uit Rijkevorsel, gelegen in de provincie Antwerpen, beschikt over een heus smaakteam. Dit team bestaat uit medewerkers die dag in dag uit bezig zijn met de kwaliteit en smaak van de Belgische tomaten. Zij trekken doorheen het jaar verschillende keren op pad, op zoek naar nieuwe variëteiten die kunnen worden toegevoegd aan het bestaande assortiment. Iedere tomaat moet voldoen aan strenge smaak en kwaliteitsvereisten. Ook moeten ze bestand zijn tegen het Belgische klimaat en vrij zijn van ziektes. Dankzij de vele controles, ben je als consument verzekerd van de beste kwaliteit en de lekkerste smaak. Proef het verschil!

https://www.stoffels-tomaten.be/