Mijnaankoop
Image default
Eten en drinken

Leonidas-pralines uit Antwerpen zijn uitermate geschikt als geschenk

De beroemde Leonidas-pralines uit Antwerpen kunt u over de hele wereld eten. Leonidas-ZiDa heeft namelijk niet alleen vestigingen in Sint-Job-in-‘t-Goor en Sint Lenaarts, maar ook in de rest van het land en zelfs ver daarbuiten. Overal kunt u genieten van de heerlijke Belgische chocolade en het heerlijke snoep dat in Antwerpen wordt gemaakt. Bent u op zoek naar een geschenk voor een verjaardag? De Leonidas-pralines zijn geschikt voor iedere situatie, of u ze nu aan uzelf schenkt of deelt met anderen. Er zijn vele soorten en maten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke Manon, de Louise of de Alexandre le Grand-pralines. Koop ze in een geschenkdoos of stel zelf een doosje met uw lievelings Leonidas-pralines uit Antwerpen samen!

Snoep en chocolade in allerlei soorten en maten

De overheerlijke 100% Belgische chocolade worden gemaakt met ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Sinds de opening van het eerste theehuis in 1913 is de naam Leonidas-Zida uitgegroeid tot een wereldwijd bekende naam. Proef de meer dan 100 verschillende Leonidas-pralines in Antwerpen, en dus ook ver daarbuiten! Zit er in uw buurt helaas geen vestiging van de winkelketen? Dan is het mogelijk om de lekkernijen ook online te bestellen via de website www.leonidas-zida.be. Zowel het snoep als de chocolaatjes uit Antwerpen laat u gewoon bij u thuis bezorgen. De winkels leveren aan landen in heel Europa, wat betekent dat u overal kunt genieten van de typisch Belgische chocolade.

Ontdek het online assortiment

Bent u een chocoladeliefhebber en wilt u de heerlijke Leonidas-pralines uit Antwerpen proeven? Of bent u benieuwd naar de verschillende soorten snoep die de winkels uit Antwerpen u te bieden hebben? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop. Hier vindt u een ruim aanbod met lekkernijen van hoge kwaliteit. Versheid en betaalbaarheid zijn gegarandeerd. Geef de chocolaatjes en het snoep aan een dierbare of verwen u zelf met de heerlijke Belgische lekkernijen!