Mijnaankoop
Image default
Beauty en verzorging

Doneer uw haar in een pruikenwinkel in Alken

Help kinderen die kaal zijn door een behandeling van een ziekte of dergelijke door het schenken van uw haar. Jaarlijks verliezen 400 tot 500 kinderen hun mooie haren door chemotherapie of bestralingen. Voor kinderen is het niet evident om met een kaal hoofd zich te vertonen in het openbaar. Maar pruiken zijn duur. Dit kan al snel oplopen tot 1500 euro, dat is niet betaalbaar voor iedereen. Daarom is ‘Haarwensen’ opgericht. Het is een initiatief uit Nederland om kinderen kosteloos een pruik te kunnen geven. Het is een vrijwilligersorganisatie die handelt zonder winstoogmerk. Hairstudio Luc, een pruikenwinkel in Alken, zet zich mee in voor ‘Haarwensen’. Zij maken van misschien wel uw haar een prachtige haardos dat nauwelijks te onderscheiden valt van een echte haardos.

Tover een lach op het gezicht van kinderen die het nodig hebben

Bent u van plan om een goed stuk van uw haar te knippen, doneer het dan nu in een pruikenwinkel in Alken. Zij toveren het om in een prachtige haardos voor kinderen die het nodig hebben. Anders gaat uw haar verloren in de vuilbak terwijl er honderden kinderen verlangen naar een nieuw haar. Zowel mannen, vrouwen en kinderen kunnen ervoor kiezen hun haar af te knippen en te schenken aan een goed doel zoals ‘Haarwensen’. Stel uw kappersafspraak niet langer uit en knip er nu al een extra stukje af. Uw haar groeit snel weer terug, bij sommige kinderen niet. Het zou verspilling zijn om uw prachtige lokken zomaar in de vuilbak te gooien.

Doneer nu

Laat uw goed hart zien en schenk uw haar aan een gespecialiseerde pruikenwinkel in Alken. Zij maken een prachtig kapsel van uw haar en u maakt er een kind heel gelukkig mee. Ook maken zij hier een professionele pruik voor een man in Limburg, van. Wat is er nu beter gevoel dan een persoon gelukkig maken. Zij hebben al genoeg zorgen aan hun hoofd, u kan één probleem alvast verhelpen!