Mijnaankoop
Image default
Groothandel

Bij deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen zit u goed

Biervliet Freez Center uit Diksmuide, West-Vlaanderen is de diepvriesgroothandel waar u over gehoord moet hebben. Waarom? Omdat u bij deze expert gemakkelijk, snel en aan een uitstekende prijs alle benodigdheden voor uw restaurant, cateringbedrijf, slagerij of overig voedingsbedrijf kan bestellen, en dit in grote volumes. Dus hebt u nood aan een plek om uw vleeswaren, groenten, fruit, schaaldieren, frietjes of andere voedingswaren te kopen? Dan kan u bij Biervliet Freez Center terecht. Hebt u ook nood aan non-food-artikelen als papierwaren, verpakkingsmaterialen en onderhoudsspullen? Ook dit type producten kan u in grote getale bij deze expert vinden. Neem dus zeker eens een kijkje op hun website!

Leveringen mogelijk in West- en Oost-Vlaanderen

Bij Biervliet Freez Center in Diksmuide kan u ook elke maand nieuwe producten ontdekken dankzij de vele promoacties die maandelijks georganiseerd worden. Zo wordt het voor u gemakkelijker gemaakt om binnen hun gigantische aanbod nieuwe ontdekkingen op te doen, en dit aan een verminderde prijs. Een andere belangrijke troef die niet onvermeld mag blijven, is de snelheid van de leveringen. De meest producten kan u een dag na bestelling al bij u verwachten of zelf komen ophalen, producten die voor 5 uur ’s ochtends besteld worden soms zelfs op de dag zelf. Overigens, deze diepvriesgroothandel bevindt zich dan wel aan de kust, maar levert net zo goed in de rest van West-Vlaanderen, meetjesland én Gent.   

Plaats uw bestellingen bij deze topper

Biervliet Freez Center is ook een goed adres als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit-verhouding. Doordat ze onderdeel uitmaakt van de machtige aankoopgroepering AZ Food Horrecagrossiers, kan deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen haar producten verkopen aan een scherpe prijs. Dus om een lang verhaal kort te maken, Biervliet Freez Center biedt een waaier aan producten aan een goede prijs, met een snelle leveringen en vele promoacties op de koop toe. Bekijk dus zeker eens hun online catalogus! Hebt u vragen of opmerkingen voor deze expert? Contactgegevens vindt u eveneens op hun website.