Mijnaankoop
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed: vijf voordelen van beleggen in een vakantiewoning

In vastgoed beleggen wint aan populariteit en met name woningen zijn een geliefd investeringsobject, omdat ze een stabiel rendement bieden. Maar heeft u bij investeren in vastgoed ook gedacht aan een vakantiewoning? Het investeren in een vakantiehuis is extra aantrekkelijk door een aantal andere voordelen wanneer u tot een aankoop overgaat. Hieronder leest u wat de vijf voordelen zijn als u ervoor kiest om te investeren in vastgoed, en met name in een vakantiewoning.

Geniet van verschillende voordelen

Wanneer u in vastgoed gaat beleggen en u kiest om een vakantiewoning van bijvoorbeeld Center Parcs Vastgoed te kopen, dan biedt dat de volgende voordelen:

  • Center Parcs Vastgoed is een betrouwbare partner. De vakantiewoningen van het bedrijf zijn al sinds jaar en dag populaire vakantiebestemmingen. Een vakantiewoning is dus redelijk waardevast en het is aannemelijk dat het winst oplevert bij verkoop.
  • Investeren in een vakantiewoning levert een aantrekkelijk bron van inkomsten uit de verhuur. Als bijkomend voordeel sluiten mensen bij Center Parcs Vastgoed vaak een huurcontract af met de looptijd van 15 jaar, wat u een aanzienlijke periode verzekert van inkomsten.
  • U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar huurders, omdat de vakantiewoning wordt opgenomen in de huurcatalogus van deze professional. De medewerkers nemen de boekingen en de afhandeling van de verhuur voor hun rekening. 
  • U hoeft geen zorg te dragen voor de schoonmaak en het onderhoud van de vakantiewoning.
  • Wanneer u in vastgoed gaat beleggen en een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed koopt, heeft u altijd een leuk vakantieadres.

Kies voor een aantrekkelijke win-winsituatie

Het aankopen van een vakantiewoning biedt meer voordelen dan nadelen. Bovendien ontzorgt Center Parcs Vastgoed de investeerder ook bij de verkoop van de vakantiewoning. Wilt u investeren in vastgoed, dan is een vakantiewoning van deze expert de juiste keuze. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op met de gespecialiseerde medewerkers. Zij helpen u graag verder.