Mijnaankoop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zou een epoxyvloer niet misstaan op je locatie?

Wist je dat een epoxyvloer een van de meest veelzijdige vloersoorten is om op een ondergrond te plaatsen? Zowel grote industriële ruimtes, kleine garages en magazijnen zijn hier bijvoorbeeld perfect voor. Natuurlijk is het belangrijk dat een epoxyvloer of PU gietvloer door professionals wordt aangelegd. Heb je geen idee wie je hiervoor het best kan inschakelen? Lees vooral verder, we vertellen je graag wat meer over ABBI Industrie en hun kwaliteitsvolle PU gietvloeren en epoxyvloeren.

Vertrouw op de experts van dit bedrijf

Een epoxyvloer heeft meer dan één voordeel. Dit type vloerbekleding is eerst en vooral enorm duurzaam, wat de aankoop nog meer de moeite waard maakt. Maak je vooral geen zorgen over een ingewikkeld onderhoud. Epoxyvloeren zijn bestand tegen krassen en zijn heel eenvoudig te reinigen. Epoxyvloeren hebben een hoge chemische weerstand, zijn over het algemeen allesbehalve duur in aankoop en hebben een hoger mechanisme dan andere types vloerbekleding. Wist je trouwens dat epoxyvloeren volledig uitgerust zijn tegen vloeistoffen en zuren? Reden te meer dus om een vloer van ABBI Industrie te laten plaatsen. Misschien is een PU gietvloer eerder iets voor jou en je bedrijf? Ook daar kunnen deze professionals je mee helpen. Een PU gietvloer is bestand tegen scheuren, omdat deze flexibel en naadloos wordt aangelegd door het team. De weerstand van een PU gietvloer ligt ook iets hoger dan die van een epoxyvloer. Is er sprake van een tegelvloer of houten vloer? Een PU gietvloer kan hier netjes worden over geplaatst!  

  

Contacteer het team dat voor je klaar staat

Wat je wensen ook zijn, ABBI Industrie in Niel heeft genoeg kennis in huis van epoxyvloeren en PU gietvloeren om je verder te helpen. Zij zijn namelijk al meer dan 30 jaar expert in het vak! Wil je graag even de opties van PU gietvloeren of epoxyvloeren overlopen met een echte kenner? Aarzel dan niet om het bedrijf te contacteren. Laat simpelweg je gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail of neem even telefonisch contact op met deze experts.

https://www.abbi.be/