Mijnaankoop
Image default
Eten en drinken

Een origineel cadeau met kant-en-klare cocktails in een geschenkbox

Een memorabel cadeau dat de clichés overstijgt en uniek is, krijgt iedereen graag. Een geschenkbox met kant-en-klare cocktails van BarBasille uit Izegem, in de provincie West-Vlaanderen, mag tot deze categorie gerekend worden. De kant-en-klare cocktails van BarBasille zijn van topkwaliteit. Bovendien kloppen de verhoudingen en de smaak ook perfect. De cadeauverpakkingen van de kant-en-klare cocktails zijn stijlvol en hebben een verrassende inhoud; je kunt vijf van je favoriete cocktails selecteren en deze aan iemand cadeau doen. Maar welke geschenkverpakkingen zijn er nu mogelijk?

Custom made kant-en-klare en zomerse cocktails

De ‘Custom box’ is de goedkoopste geschenkbox die deze cocktailspecialist levert. Er zitten vijf tubes met cocktails in dergelijke boxen. De inhoud van de cocktails stel je zelf samen. Kies vijf verschillende cocktails en voeg ze aan je cadeaubox toe. Vind je een cocktail zo lekker, dan kun je die ook meerdere keren in een box stoppen. Met de ‘Summer box’ krijg je een leuke cadeauverpakking met de meest zomerse en frisse kant-en-klare cocktails. Binnen deze voorgeselecteerde geschenkbox vind je cocktails zoals de Bramble, Negroni, Singapore Sling, Long Island Iced Tea en Mai Tai terug. Iedere cocktail vind je een keer in je box terug.

Geniet van een geslaagde avond

De ‘Kennismaking box’ is de ideale verpakking om de unieke cocktails van BarBasille uit te proberen. Het is een ideale box gemixt met de bekende klassieke en unieke cocktails: Mai Tai, Long Island Iced Tea, Bramble, Singapore Sling en Martinez. Van iedere cocktail krijg je een portie geleverd. In de ‘From start to end partybox’ vind je alle cocktails voor een leuke avond. Je begint met een aperitief en eindigt met de digestief. In deze partybox zitten de cocktails Bramble, Drunken Monk, Sazerac, Screaming Orgasm en Singapore Sling.  De ‘Next level geschenkdoos’ is samengesteld met cocktails van verrassende, innovatieve smaken. Ideaal om je eigen kleine proeverijtje van cocktails te organiseren. In de doos zijn vertegenwoordigd: Brandy Crusta, Manhattan, Negroni, Sazerac en Vesper. Bestel vandaag nog de box die jouw voorkeur draagt en geniet snel van heerlijke kant-en-klare cocktails.

https://barbasille.com/