Mijnaankoop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betrouwbaar incassobureau in Limburg inschakelen voor het beste resultaat

Elke ondernemer of verhuurder krijgt er wel eens mee te maken: klanten die facturen of rekeningen niet op tijd betalen. Om dit op een snelle en professionele manier af te handelen, kun je het beste een incassobureau inschakelen. Incasso GeKa uit Houthalen-Helchteren is een ervaren incassobureau in Limburg dat jou kan ondersteunen bij het innen van facturen. Hoe dit precies werkt, wordt hieronder uitgelegd.

Wanneer is een incassobureau nodig?

Het is nodig om een incassobureau in te schakelen wanneer jouw klanten, leveranciers of huurders rekeningen niet betaald hebben. Het is mogelijk om de klanten hier zelf aan te herinneren. Wanneer klanten echter geen gehoor bieden, is het verstandig om een incassobureau in te schakelen. Incasso GeKa zal alle communicatie met de klant overnemen en de nodige stappen uitvoeren. Soms is het genoeg om een aanmaning te sturen en in sommige gevallen komen hier ook invorderingen bij kijken. Het incassobureau in Limburg zal alle nodige stappen ondernemen tot de niet betaalde rekeningen betaald worden. Hier kunnen ook verschillende soorten invorderingen bij komen kijken. Bij minnelijke vorderingen worden er betalingsherinneringen gestuurd naar de klanten. Wanneer de klant hierop reageert, kunnen er betalingsregelingen getroffen worden. Wanneer de klant hierop niet reageert, wordt er overgegaan op gerechtelijke invorderingen. Dit is een juridische procedure waarbij er zwaardere consequenties gelden voor de klant wanneer ze niet betalen.

Krijg meteen toegang tot het online platform

Bij dit incassobureau in Limburg zal je toegang hebben tot een online platform. In dit online platform heb je toegang tot een eigen account waarmee je alle dossiers en facturen kunt bekijken. Dit is erg handig omdat je zo op de hoogte blijft van jouw situatie. Het contact met Incassobureau GeKa in de buurt van Limburg gebeurt ook snel en professioneel. Wanneer er nieuws is over de betalingen, kom je dit zo snel mogelijk te weten. Je kunt nu een afspraak maken in Houthalen-Helchteren via de website of via de telefoon.