Mijnaankoop
Image default
Horeca

Huur een stijlvolle feestzaal voor de viering van uw huwelijk

Willen u en uw partner gaan trouwen en droomt u van een feest in een bourgondische sfeer te midden van prachtige tuinen? Neem dan eens contact op met Salons Waerboom om een feestzaal te huren voor uw huwelijk. Dit is een zalencomplex dat in Groot-Bijgaarden, in de buurt van Brussel, ligt. Waerboom is een familiebedrijf dat al 30 jaar bestaat. Het bedrijf verhuurt niet alleen zalen, maar bezit ook een hotel en een spa. Dit betekent dat uw gasten na afloop van het feest kunnen overnachten en nog een prettig weekend kunnen doorbrengen in deze mooie omgeving.

Feesten in alle soorten en maten

Bij Salons Waerboom kunt u zalen in verschillende maten huren. Dit betekent dat u een geschikte locatie zult kunnen vinden, hoe uw trouwdag er ook uitziet. Ieder bruidspaar heeft namelijk eigen wensen: terwijl sommigen het liefst klein houden, willen anderen hun huwelijk vieren met een grote groep vrienden en familie. Als u een feestzaal van dit bedrijf kiest voor uw huwelijk, zullen uw persoonlijke wensen worden meegenomen. De ervaren medewerkers zullen uw voorkeuren omzetten in een totaalconcept voor de viering van uw huwelijk. Ook over het menu zal uitgebreid met u worden overlegd.

Contacteer de medewerkers

Het is natuurlijk belangrijk dat u heerlijk eten en drinken tot uw beschikking hebt in de feestzaal waar u uw huwelijk viert. Het personeel van deze onderneming zal de catering op uw huwelijksfeest verzorgen. De keuken is gespecialiseerd in Frans-Belgische haute-cuisine met invloeden uit de wereldkeuken. Samen met u wordt er een onvergetelijke maaltijd samengesteld die past bij uw voorkeuren en budget, gemaakt met verse ingrediënten en groenten uit het seizoen. U kunt uw diner combineren met een wijn uit de wijnkelder van Salons Waerboom. Met zo’n diner, opgediend op mooi gedekte tafels vol met uw favoriete bloemen, kunt u uw huwelijk mooi inwijden. Neem meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.waerboom.com/