Mijnaankoop
Image default
Horeca

Disposables online kopen voor uw take-outgerechten, cateringservice of evenement

Wanneer u binnen uw horecabedrijf ook mogelijkheden heeft tot het meenemen van bestellingen, een cateringservice aanbiedt of een evenement organiseert, bent u vaak op zoek naar verpakkingen en disposables. Deze moeten aan een aantal voorwaarden voldoen: ze moeten ervoor zorgen dat uw gerecht eenvoudig meegenomen kan worden door uw klant, gast of evenementbezoeker, ze mogen niet lekken en het is handig als ze geschikt zijn voor de oven of magnetron. Daarnaast is het wel zo prettig om uw klant milieuvriendelijk verpakkingen aan te kunnen bieden. Bij De Disposable Shop, een online aanbieder van verpakkingsmateriaal, kunt u disposables online kopen die aan alle voorgenoemde criteria voldoen!

In deze online shop vindt u stevige, duurzame verpakkingen die niet lekken

De Disposable Shop heeft als doel om verpakkingsmateriaal aan te bieden dat zowel betaalbaar als milieuvriendelijk is. Daarom kunt u in deze online shop disposables kopen die zijn gemaakt van onder andere bamboe, suikerriet, karton en PLA (biologisch afbreekbaar plastic). U heeft vast weleens meegemaakt dat verpakkingsmateriaal, zoals bekers voor drankjes, soepkommen en wokdoosjes, lekten, waardoor uw klant de bestelling niet eenvoudig mee naar huis kan nemen. Met het hoogwaardige verpakkingsmateriaal van deze online shop heeft u daar niet langer last van. Bovendien zijn de verpakkingen van suikerriet ook geschikt voor het opwarmen van gerechten in de oven en magnetron tot 100°C. Alle informatie over de materialen vindt u op de website van deze aanbieder.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

Bij deze online shop kunt u disposables kopen die zijn uitgevoerd in een neutraal ontwerp of die juist een wat luxere uitstraling hebben. Zo heeft u de keuze uit verpakkingsmateriaal in een effen kleur of met een (designer)print. Bekijk direct het aanbod aan onder andere wegwerpservies, bestek, rietjes en draagtasjes. Deze aanbieder is bovendien sinds 1996 actief in de horecabranche, waardoor de medewerkers u gericht advies kunnen geven over de artikelen.