Mijnaankoop
Image default
Bedrijven

Tips voor een gepersonaliseerd cadeau

Het verzinnen van een cadeau voor iemand is best lastig. Of het nu is voor je beste vriend of vriendin, je partner of wie dan ook, je wil natuurlijk wel laten zien dat je je best hebt gedaan voor het uitzoeken van een cadeautje. De standaard sokken, douchegel of parfum is eigenlijk niet echt meer van deze tijd en daarom is het veel leuker om een gepersonaliseerd cadeau te kopen! Wij vertellen je daarom in dit artikel graag meer over wat dit precies inhoudt en wat nu leuke gepersonaliseerde  cadeautjes zijn om te geven. Lees dus snel verder!

Inleven in de ontvanger

Ten eerste is het belangrijk dat je je inleeft in de ontvanger. Anders kun je ten slotte nooit een gepersonaliseerd cadeau bedenken. Denk goed na over wat diegene allemaal leuk vindt en of hij of zij bepaalde hobby’s heeft. Hier kun je dan vervolgens een leuk cadeautje mee verzinnen. Is iemand bijvoorbeeld heel fanatiek met koken? Dan kun je hier een leuke messenset of kookboeken geven. Of is de ontvanger veel aan het gamen? Dan kun je vast wel een leuk spel verzinnen of accessoires voor een spelcomputer.

Foto’s

Naast dat je een cadeau kunt kopen, kun je er natuurlijk ook zelf een ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een fotoboek met allemaal leuke foto’s van jullie. Dit is niet alleen erg leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Verzamel allemaal leuke foto’s van vroeger tot nu. Plak deze op volgorde in een fotoboek en zet naast elke foto een mooie spreuk of een anekdote. Dit is erg origineel en de ontvanger kan hier jaren later nog met veel plezier op terugkijken. Naast een fotoboek kun je natuurlijk ook een foto laten bedrukken op een canvas of maak een mooie doos met foto’s en herinneringen.

Kleding bedrukken

Hier denkt bijna niemand aan, maar het is ook leuk om kleding te bedrukken! Zo kun je online een hoodie ontwerpen en hier een leuke tekst of een afbeelding op zetten. Dit is natuurlijk voornamelijk als grapje bedoeld. Het is ook leuk om voor jezelf en de ontvanger dezelfde kleding te ontwerpen. Zo hebben jullie matchende kleding, waar jullie zeker jaren later nog om kunnen lachen. Dit is zeker een cadeau waar niemand aan denkt en het zal dus gegarandeerd in de smaak vallen bij diegene aan wie je het geeft. Dit kun je natuurlijk ook altijd nog aanvullen met een ander cadeautje.