Mijnaankoop
Image default
Bedrijven

Naar buiten met uw hond

De zomer ligt weer in het verschiet. Nu de zomertijd is ingegaan hebben de meeste mensen alweer veel zin om naar buiten te gaan. Even een blokje om, een stukje fietsen of een lange wandeling door de natuur; het wordt allemaal een stuk aantrekkelijker als de zon schijnt en de dagen langer en warmer zijn. Als u een hond heeft, gaat u sowieso al vaak naar buiten om het beestje uit te laten. Met de zomer op komst kan het verplichte stukje lopen een stuk aangenamer worden. U kunt dat namelijk opleuken door naar andere locaties te gaan of er een middagje van te maken. Hier zijn wat suggesties. 

Het bos in

Waarschijnlijk doet u dit al regelmatig, maar met uw hond naar het bos is altijd een goed idee. Door het bos wandelen heeft iets rustgevends voor u, en uw hond vermaakt zich daar prima. Dit is veel fijner dan elke dag hetzelfde rondje door uw woonwijk lopen, en het kost helemaal niet zo veel meer tijd. 

Duinen en strand

Het voordeel van naar de duinen of het strand gaan, is dat honden daar vaak los mogen lopen. Zo kunnen ze heerlijk rennen en met andere honden spelen, of met een bal of ander speeltje dat u voor ze meeneemt. U kunt zelf in het zonnetje lopen. Ook zijn dit geschikte plaatsen om af te spreken met vrienden die ook honden hebben. Er is zo veel ruimte dat de honden en u met uw vrienden allemaal tijd met elkaar kunnen doorbrengen. En een extra voordeel van het strand is natuurlijk de strandtentjes die erbij horen. Zo kunt u na uw wandeling met uw hond en eventueel vrienden lekker gaan genieten van het uitzicht onder het genot van een drankje en een hapje. 

Fietsen

Dit is niet alleen leuk voor uw eigen ontspanning, maar ook voor het vermaak van uw hond. Met een fietskar voor een hond kunt u samen met uw huisdier op de fiets. U kunt lekker fietsen en de hond kan om zich heen kijken met zijn kop in de wind. De meeste honden vinden dat heerlijk. En natuurlijk hoeft het niet alleen bij een stukje fietsen te blijven, een fietskar voor uw hond is sowieso hartstikke handig als je ergens naartoe wil gaan om te wandelen. Dan hoef je niet verplicht altijd met de auto als je wat verder van huis wil gaan lopen. 

Er is genoeg te doen. De natuur in is goed voor zowel uw eigen gezondheid als die van uw hond. Waar wacht u nog op?