Mijnaankoop
Image default
Woningen

Kies voor een vastgoedstylist voor uw pand

Vastgoed te koop zetten is vaak niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt hier heel wat administratie en procedures bij kijken om dit op een vlotte manier te realiseren. Wellicht een van de belangrijkste elementen bij de verkoop is dat u zo snel mogelijk geïnteresseerden over de vloer wilt hebben. Hoe meer interesse uw pand opwekt, hoe meer kans dat er een bod wordt geplaatst. Wanneer er dan ook nog eens veel wordt geboden, kunt u het pand aan een zeer interessante prijs verkopen. Maar hoe maakt u uw pand zo aantrekkelijk mogelijk? Hierbij kan een vastgoedstylist van IntraStijl ongetwijfeld helpen.

Reken op een expert in interieurs

Wanneer u zelf een nieuw stukje vastgoed gaat kopen, dan zult u merken dat u veel inspiratie opdoet aan de bestaande inrichting. Een leeg pand met kale muren en de basisinstallaties zal minder indruk op u maken dan een huis of woning die volledig en netjes is ingericht. 75% van potentiële kopers kijken namelijk niet verder dan deze bestaande inrichting wanneer ze een huis kopen. Nu komt u misschien tot het besef dat u al uw meubilair al heeft verhuisd of opgeborgen. Dan hoeft u zich nog steeds geen zorgen te maken als u een vastgoedstylist van IntraStijl inschakelt. Deze persoon kan namens, mits uw toestemming, beroep doen op de verhuurdienst van kartonnen of luxe meubelen. Zo kan de vastgoedstylist uw lege ruimtes inrichten met decoratie en meubilair om alles terug tot leven te wekken. Een verstandige investering omdat het wellicht ten goede komt van de waarde van uw pand.

Maak een afspraak voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de diensten van een vastgoedstylist van IntraStijl? Twijfel dan zeker niet om contact met hen op te nemen en meer informatie te vragen over hun service en werkwijze. U heeft namelijk nog steeds zelf in de hand hoeveel controle u overlaat aan de medewerker en hoeveel u zelf nog bepaalt.

https://www.intrastijl.be/