Mijnaankoop
Image default
Woningen

De perfecte afwerking van je producten met kunststof CNC

Als je een product ontwikkelt, dan wil je natuurlijk dat dat er mooi uitziet en van goede kwaliteit is. Iets dat van kunststof is gemaakt heeft daarvoor nog een kunststof CNC-afwerking nodig. Daarvoor worden speciale machines gebruikt. Dit specialistische werk wordt slechts door enkele bedrijven gedaan. Het is daarom heel praktisch als het bedrijf het product kan maken en ook de afwerking kan verzorgen. Dat scheelt kosten, onder andere voor transport. Bovendien kost deze manier van produceren minder tijd, waardoor de levertijd aanzienlijk kan worden verkort. Het bedrijf blinkt dan ook uit in snelle levertijden. Dit wordt gecombineerd met aantrekkelijke tarieven, zeker als het gaat om grotere partijen of terugkerende klanten. Voor elke opdracht geldt dat maatwerk altijd mogelijk is, zowel qua bewerking als qua aantal exemplaren.

Verduurzamen van kunststof

Er is in het kader van klimaatdoelstellingen wat discussie over kunststof. Is dat nu wel zo duurzaam? Wel als je ervoor zorgt dat het product lang meegaat. Bij Inno-Mould in de regio Beveren-Waas hebben ze dat goed begrepen. Daar wordt kunststof met CNC afgewerkt. Dit zorgt niet alleen voor een betere presentatie maar ook voor een upgrade in kwaliteit. Je kunt bij dit bedrijf zowel eindproducten als halffabricaten laten bewerken. Het geavanceerde machinepark van het bedrijf kan vrijwel iedere opdracht uitvoeren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je opdracht

Heb je een opdracht voor bewerking met kunststof CNC? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Inno-Mould en ontdek de aantrekkelijke tarieven en de uitstekende service. De contactgegevens vind je op de website. Je kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Dat kan uiteraard ook als je vragen hebt over de werkwijze of de geleverde producten. Het bedrijf is eveneens specialist in corrosie bestendige bekleding en het uitvoeren van precisiespuitwerk. Dit familiebedrijf is al generaties lang actief en weet nog wat ouderwetse en degelijke service inhoudt.

https://www.innomould.be/