Mijnaankoop
Image default
Dienstverlening

Het mooiste parket koopt u bij de professionele parketvloerproducent

Een parketvloer geeft de inrichting van uw woning stijl en klasse. Veel mensen kiezen liever voor laminaat omdat dit minder bewerkelijk is. Maar parket van de beste parketvloerproducent geeft het interieur niet een beetje meer. En u combineert het bovendien perfect met vloerverwarming. Met het juiste onderhoud gaat een parketvloer tientallen jaren mee. Hout is ook prima geschikt voor de buitenafwerking van uw huis. Mooie padoek gevelbekleding zorgt voor een fraai aanzicht van het pand. Bovendien heeft hout een prima isolerende werking.

Hout zorgt voor comfortabel wonen

De parketproducent in de regio Rotselaar weet precies waar u naar op zoek bent. Daarom vindt u bij Q-Floor een uitgebreide collectie parketvloeren. Kies uw favoriete kleur en stijl en stel u voor hoe mooi deze vloer zal passen bij de inrichting van uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer. Wilt u de stijl van hout doortrekken naar de buitenzijde van het huis dan kiest u voor padoek gevelbekleding. Een houten afwerking aan de buitenzijde geeft het pand een bijzondere uitstraling. Het hout zal, onder invloed van weersomstandigheden, verkleuren naar stijlvol grijs. Dit is geen slijtage maar een natuurlijk proces. Door het hout eens in de paar jaar te bewerken met beits blijft het zeer langdurig in prima conditie.

Vraag nu een offerte aan bij de specialist in hout voor uw woning

Het ideale van Q-Floot is dat u hier terecht kunt voor zowel padoek gevelbekleding als fraai parket voor binnen. De parketvloerproducent levert alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken. U kunt zelf plaatsen, maar plaatsing door de vakmensen is natuurlijk ook een optie. U weet dan zeker dat alles er tiptop uit zal gaan zien. U kunt direct contact opnemen voor het aanvragen van een scherpe maar uiteraard altijd vrijblijvende offerte. Als u instemt met de prijsopgave kan er direct een afspraak voor levering worden gemaakt.