Mijnaankoop
Image default
Dienstverlening

Hoe software voor schoonmaakbedrijven u van dienst kan zijn bij de kostenbeheersing

De schoonmaakbranche is een branche waarin nooit een tekort aan werkgelegenheid zal zijn. Tegelijkertijd vormen het toenemende personeelstekort en de concurrentie van zowel kleine als grote bedrijven flinke uitdagingen. Als eigenaar of manager van een schoonmaakbedrijf wordt dan ook dagelijks van u verwacht dat u stappen neemt om de concurrentie te slim af te zijn. U bent dan ook niet de enige wanneer u het gevoel heeft dat de druk op uw schouders u zo nu en dan te veel wordt.

Proces- en kostenbeheersing zijn belangrijker dan ooit

U wilt innoveren en stappen nemen, maar weet dat er binnen de schoonmaakbranche zeer kleine marges gelden. De hoge werkgelegenheid betekent dan ook zeer zeker niet dat een bedrijf per definitie hoge winsten maakt. Doordat er steeds meer schoonmaakbedrijven bij komen, voornamelijk eenmanszaken, laten ook opdrachtgevers de prijs-kwaliteitverhouding steeds vaker de doorslag geven. Daardoor kunnen uw tarieven behoorlijk onder druk komen te staan. Software voor schoonmaakbedrijven kan u echter van dienst zijn bij de proces- en kostenbeheersing, die anno nu belangrijker zijn dan ooit.

Tijd besparen met het gebruik van softwarepakketten

Betrouwbare software voor schoonmaakbedrijven, waaronder het programma CleanJack, vindt u bij het in Deerlijk gevestigde M.I.D. Software Engineering. De softwarepakketten die deze specialist aanbiedt, maken zaken als planning en boekhouding een stuk eenvoudiger. Tevens bestaan er pakketten die voor u een schoonmaakprogramma op maat kunnen creëren. Het gebruik van de software is tijds- en daarmee kostenbesparend.

Ontdek de mogelijkheden

Met de software voor schoonmaakbedrijven die M.I.D. Software Engineering u aanbiedt, heeft u een efficiënte totaaloplossing in handen. Een van de vaakst aangeschafte pakketten betreft het hierboven al even genoemde CleanJack. Dit is een interactief systeem voor tijds- en aanwezigheidsregistratie. CleanJack draagt bij aan het onder controle houden van uw loonkosten en daarmee met het beheersen van de totaalkosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan www.mid-se.be/.