Mijnaankoop
Image default
Eten en drinken

De voordelen van automatencatering zijn welkom op elke werkvloer

Alle werknemers en studenten moeten de kans krijgen om voldoende groenten en fruit te eten. Het helemaal eens met deze visie? Dan is automatencatering van Foods4U iets voor u en uw bedrijf! Opwarmbare maaltijden volgens moderne recepten, verfrissende sapjes, heerlijk warme (biologische!) koffie, verse soepen met groenten van de lokale versmarkt en notenrepen geven een gezonde toets aan een doordeweekse werkdag. Nadenken over wat u moet eten tijdens de lunch en dan maar kiezen voor een snelle hap… Dat is verleden tijd!

Waarom automatencatering ook iets voor u is

Het ontwikkelen en volhouden van een gezonde levensstijl wordt een stuk makkelijker wanneer u automatencatering van Foods4U inschakelt. Enkel de beste ingrediënten horen thuis in de service van automatencatering. Smakelijke maaltijden zonder bewaarmiddelen of smaakversterkers, daarvoor bent u bij Foods4U in de juiste handen. Zin in zout of net in een zoete bui? Het aanbod van het bedrijf is zo divers dat u gegarandeerd iets kan vinden naar uw smaak. Bewuste Fairtrade producten helpen het welzijn van de wereld (en van uw bedrijf) alvast in de juiste richting. Geen productieve werkdag zonder koffie! Foods4U kan indien u wenst ook een slimme verkoopautomaat installeren met heerlijke, biologische koffie. Ze leggen de nadruk op ‘slimme’ automatencatering. Via een handige chipkaart kunnen uw werknemers gezonde voeding en dranken uitkiezen. Het bedrag wordt automatisch afgetrokken van het resterend saldo op de chipkaart. Bovendien is het installeren van automatencatering fiscaal aftrekbaar voor elk bedrijf. Klaar om samen met uw werknemers te genieten van een gezonde levensstijl?

Contacteer Foods4U en zet de eerste stappen richting een goede gezondheid

In slechts enkele stappen genieten van een gezondere levensstijl? Het team van Foods4U heeft een oplossing op maat voor u en uw werknemers. Vul het online contactformulier in om automatencatering te voorzien voor iedereen op de werkvloer