Mijnaankoop
Image default
Gezondheid

De voordelen van Tena Lady

Tena is marktleider op het gebied van incontinentiemateriaal en het bedrijf maakt al jaren handige producten die ervoor zorgen dat vrouwen zich comfortabeler en zelfverzekerder voelen. Urineverlies is namelijk een serieus probleem en ook een medische klacht waar simpelweg weinig tot niets aan te doen is. Maar je kunt er wel mee leren leven. Met incontinentiemateriaal zorg je ervoor dat je droog blijft, dat doorlekken niet mogelijk is en dat nare geurtjes verdwijnen. Daardoor voel je jezelf een stuk schoner en ook zelfverzekerder. In onze blog zetten we de voordelen van Tena Lady op een rijtje.

Wat is Tena discreet?

Tena discreet is de nieuwe naam van Tena Lady. Het merk heeft gekozen voor een naamsverandering, omdat Tena Lady niet meer voor in de huidige markt geschikt is. Het bedrijf wil ook de nadruk leggen op de discretie van het incontinentiemateriaal en dat het nog altijd optimaal beschermd en voor het meest optimale draagcomfort zorgt. Veel producten krijgen een nieuwe verpakking en dus ook een nieuwe naam. De kwaliteit van de producten is nagenoeg gelijk gebleven of zelfs op een aantal fronten verbeterd.

Het assortiment van Tena Lady

Als marktleider moet Tena blijven innoveren en ze maken tegenwoordig niet alleen meer incontinentiemateriaal voor vrouwen. Ze bieden ook oplossingen voor mannen aan. Het assortiment bestaat dan ook uit uiteenlopende producten. Van verbandjes tot aan slips en van inlegkruisjes tot aan complete broekjes. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, voordelen en absorptieniveaus. Laten we eens een kijkje nemen hoe het assortiment van Tena Lady eruit ziet;

 

  • TENA inlegkruisjesabsorptieniveau is maximaal 240 ml

  • TENA verbandenabsorptieniveau is maximaal 1060 ml

  • TENA pants              absorptieniveau is maximaal 880 ml

  • TENA Comfortabsorptieniveau is maximaal 3500 ml

Welk incontinentiemateriaal moet ik kiezen?

Als vrouw kies je natuurlijk voor de producten van Tena Lady of Tena discreet zoals het merk tegenwoordig heet. Binnen deze categorie heb je keuze uit verschillende producten die allemaal hun voor- en nadelen hebben. Het staat hoe dan ook buiten kijf dat de keuze die je maakt afhankelijk is van hoeveel urine je daadwerkelijk verliest. Bepaalde oplossingen bieden alleen bescherming bij licht tot matig verlies terwijl andere producten geschikt zijn wanneer je veel urine verliest of zelfs incontinent bent. Wil je weten hoeveel urine je daadwerkelijk verliest? Dan is het slim om dit bespreekbaar te maken met een huisarts of een uroloog.

 

Producten van Tena Lady vergelijken en de juiste keuzes maken

Door een grote hoeveelheid producten kan het soms verwarrend zijn welk product nu het beste in jouw situatie past. Daarom is het ook verstandig om je goed in te lezen en om de Tena Lady producten met elkaar te vergelijken. Vaak wordt bij een omschrijving vermeld of het product geschikt is bij licht, matig of zwaar urineverlies. Twijfel je nog steeds over welk product van Tena je het beste kunt kopen? Dan kun je ook advies inwinnen bij een specialist. Bijvoorbeeld bij een drogisterij of een online webwinkel als HulpmiddelOnline.be.