Mijnaankoop
Image default
Dienstverlening

Een 3D-laserscanner van ZEB Go

Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om ruimtes in kaart te brengen en te begrijpen? Deze ZEB Go 3D-laserscanner of puntenwolk laserscanner is uw handheld. Deze draagbare laserscanner is klein en is voorzien van een draagbare robuuste datalogger die scangegevens snel opslaat. MOSEG Technologies in Balegem verkopen de meest veelzijdige mobiele laserscanners die er op de markt te vinden zijn en geeft u maar al te graag advies in uw keuze. Ga voor deze ultramoderne scantechnologie waarmee u snel en eenvoudig geospatiale metingen uitvoert en schakel over naar SLAM-handheld.

Eigenschappen van deze laserscanner

Dit handige mobiele apparaat is geschikt voor het inscannen van gebouwen zoals vastgoed, constructies en erfgoed. Met één druk op de knop bent u snel aan de slag en kunt u binnen enkele minuten meetgegevens vastleggen, want hij capteert 43.000 punten per seconde. De laserscanners hebben een nauwkeurigheid van 1 tot 3 centimeter. Ga voor nauwkeurige scans met fijne details en vertrouw op deze draagbare scanner van MOSEG Technologies die u lichtgewicht en draagbaarheid garandeert. Verwerk een puntenwolk snel en kies voor de puntenwolk laserscanners van GeoSLAM en zet je eerste stappen in handheld mobile mapping op basis van deze SLAM-technologie. De GeoSLAM ZEB Go maakt ook gebruik van SLAM-algoritmen en LIDAR-technologie, waarbij een signaal uitgezonden wordt en na enige tijd door reflectie weer wordt opgevangen.

Vraag om advies

Ga voor topkwaliteit met deze mobiele landmeters en laserscanners uit hun assortiment. De ZEB Go draagbare 3D-laserscanner werd geproduceerd door GeoSLAM. Ontdek het volledige aanbod van hun 3D-laserscanners en andere puntenwolk laserscanners. Doe een beroep op hun ervaren medewerkers en stel hen uw vragen over dit merk.  Zij staan voor u klaar en weten welk apparaat geschikt is voor al uw toepassingen. Ontdek hun website en hun volledig aanbod, en neem contact met hen op door hun contactgegevens te raadplegen.