Mijnaankoop
Image default
Beauty en verzorging

Een groothandel voor nagelproducten en nog veel meer

Deze groothandel voor nagelproducten heeft alles voor uw nagels en meer. Ze verkopen daarnaast ook producten om wimpers te verlengen. Want naast dat u hier allerlei benodigdheden vindt voor het zetten van gelnagels of acrylnagels, vindt u hier ook benodigdheden voor het zetten van wimpers, wenkbrauwen en andere beautyspullen. Soms mag het namelijk allemaal een tikkeltje meer zijn en dat kan perfect met valse wimpers! Lijkt het allemaal iets te nep voor u? Dan verzekeren wij u dat deze wimpers er ongelofelijk natuurlijk uit zien, maar dan moet u ze wel op de juiste manier aanbrengen. Belgium Oro Nails legt u graag uit hoe u deze aanbrengt en doet er alles aan om u tevreden te stellen.

Ga voor een opvallende look

Bij deze groothandel voor nagelproducten vindt u verschillende merken van wimperextensions, zoals Duralash, Lashfree, Ardell Fashion Natural en nog veel meer. We hebben verschillende extensions, want zo ogen de wimpers van Duralash nog natuurlijker omdat de wimpers individueel worden aangebracht en u deze kan plaatsen waar u wilt. Deze geven u subtiel iets meer volume en lengte. Bent u juist meer fan van opvallende nepwimpers en wilt u juist voor een bijzondere gelegenheid net even wat meer volume en lengte? Ga dan voor de opvallende glamour wimpers. Deze groothandel voor beauty is de winkel waar u naar op zoek bent voor al uw benodigdheden, zowel voor gelnagels als wimpers of wenkbrauwen. Laat u volledig gaan en slaag uw voorraad van verschillende producten bij deze groothandelaar in.

Vraag om advies

Deze groothandel voor nagelproducten verkoopt dus niet enkel benodigdheden voor gelnagels of andere nagels, maar ook producten voor uw wimpers, wenkbrauwen en allerlei verschillende tools. Laat u verrassen in deze winkel en vraag om advies als u niet bekend bent met het aanbrengen van deze producten. Ontdek hun al producten op hun website.