Mijnaankoop
Image default
Dienstverlening

Een goede brandveiligheid in scholen in Antwerpen is levensnoodzakelijk

Als eigenaar van een school hoopt u natuurlijk dat u nooit te maken krijgt met een brand. Dat kan immers behoorlijke gevolgen hebben, zowel voor de infrastructuur als voor het personeel en de leerlingen. Om de schade zo veel mogelijk te beperken, is het noodzakelijk dat uw school zo brandveilig mogelijk is. Fire Security uit Hoogstraten kan u daarbij helpen. Als specialist in brandveiligheid bieden ze verschillende manieren aan om scholen en bedrijven in regio Antwerpen te helpen. Ontdek hoe ze dat doen.

Professionele inspecties

In de eerste plaats voert Fire Security uit Hoogstraten grondige inspecties uit. Zo kijken ze in scholen in Antwerpen na of de brandveiligheid op punt staat. Ze inspecteren alle toestellen en apparaten en kijken of alles werkt zoals het hoort. Blijkt dat niet het geval te zijn? Dan kunnen deze apparaten herstellen of vervangen. Ontbreken er bepaalde zaken die noodzakelijk zijn voor een goede brandveiligheid in uw school? Dan kunt u deze kopen via deze specialist. Ze hebben een ruim assortiment aan blusapparatuur en toebehoren:

  • Allerlei brandweerslangen, watervoerende en schuimvormende armaturen
  • Opbergkasten voor brandweerslangen, blushaspels, blusapparaten en schuimarmaturen
  • Draagbare, mobiele en vast opgestelde blusmonitoren
  • Diverse draagbare en mobiele blusapparaten
  • Blusschuim en schuimende armaturen
  • Verschillende typen hydranten, brandhaspels, muurhydranten en koppelingen
  • Diverse typen afsluiters en leidingsystemen
  • Verschillende soorten slang oprolsystemen

Ook wanneer u bijvoorbeeld nood heeft aan een dringende herstelling, kunt u hen inschakelen? Ze zijn 24 op 24, 7 op 7 en 365 op 365 beschikbaar.

Woon een simulatie bij

Is uw infrastructuur volledig in orde? Dat is slechts een deel van voorbereiding. Ten tweede is het ook belangrijk dat uw personeel weet wat ze moeten doen. De leerlingen moeten immers zo snel en veilig mogelijk naar buiten worden begeleid. Het is daarbij noodzaak dat u als leraar kalm blijft en dat u de situatie onder controle heeft. Deze specialist in brandveiligheid biedt simulaties en trainingen aan voor scholen en bedrijven in Antwerpen. Zo zijn u en uw collega’s goed voorbereid, mocht er ooit sprake zijn van brand.