Mijnaankoop
Image default
Sport

Haal uw sportschutterslicentie bij deze schietbaan in België

Shooting World is een schietstand waar u terecht kunt om te sportschieten. Deze professionals begeleiden u graag bij het behalen van uw sportschutterslicentie. Wilt u eerst kennismaken met de sport? Dan kunt u met een groep een initiatie reserveren bij deze schietbaan in België. Als u lid wordt van de club, profiteert u van vele voordelen, zoals leuke evenementen en vrij gebruik van de banen. De schietbaan is eenvoudig te bereiken met de auto.

Bij deze schiethal zijn beginners welkom

Wilt u graag kennismaken met schietsport? Bij deze schietstand heeft u de mogelijkheid om een initiatie te volgen. Tijdens zo’n initiatie worden u en uw collega’s, vrienden of familie begeleid door een professional om voor het eerst te gaan schieten. U heeft de keuze uit verschillende wapens, zoals een revolver of een pistool, maar ook een sniper of een AR-15 op de 100 meter lange baan. Als u interesse heeft om uw licentie te behalen, kunt u bij deze schietbaan in België professionele begeleiding ontvangen bij dit proces. U wordt zowel bij de praktijk als de theorie ondersteund door deze specialisten.

Lid worden van deze schuttersvereniging

U heeft ook de mogelijkheid om lid te worden van deze sportschuttersclub. Deze vereniging organiseert diverse evenementen en activiteiten gedurende het jaar waaraan u kunt deelnemen. Als lid maakt u ook vrij gebruik van de 34 verschillende banen. Deze schiethal beschikt over zes banen voor (match)luchtdrukwapens, vier 100 meter lange banen en 24 banen van 25 meter. De laatste twee zijn voorzien van automatische doelbediening.

Bel deze schietclub en maak een afspraak

Een initiatie tot de schietsport is een origineel, spectaculair idee voor een groepsuitje met collega’s, vrienden of familie. Als u dan interesse heeft om te blijven leren, kunt u bij deze schietstand begeleiding ontvangen om uw licentie te behalen. Wilt u een bezoek brengen aan Shooting World? Reserveer dan uw activiteit bij deze schietbaan in België.