Mijnaankoop
Image default
Sport

3 redenen waarom jij zou moeten kiezen voor bokshandschoenen van Booster

Ben jij op zoek naar goede bokshandschoenen waarmee je niet alleen heerlijk mee tegen een bokszak kunt slaan, maar ook een potje mee kunt sparren tegen een tegenstander? Dan zijn de bokshandschoenen van Booster een absolute aanrader. Deze bokshandschoenen zijn namelijk op allerlei fronten een absolute uitblinker als het gaat om kwaliteit en ook om afwerking en uitstraling. Met deze bokshandschoenen van Booster sta jij in de ring al een streep voor! Wil jij weten welke voordelen deze bokshandschoenen nog meer hebben? Wij vertellen het je!

 

Alleen de allerbesten dragen bokshandschoenen van Booster

 

Of je nu kijkt naar wedstrijden van de UFC of GLORY in beide gevallen dragen de boksers hier bokshandschoenen van Booster en dat doen ze natuurlijk niet voor niets! Deze handschoenen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen die doen aan MMA, kickboksen of boksen. Doordat deze bokshandschoenen verkrijgbaar zijn in verschillende varianten, zijn ze toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Waar de kinder handschoenen veelal gemaakt zijn van skintex, zijn de bokshandschoenen voor volwassenen gemaakt van echt leer. Juist dit maakt het dat deze bokshandschoenen van Booster zo ontzettend populair zijn.

 

Verschillende modellen 

 

Het grote voordeel aan deze bokshandschoenen, is dat Booster met enige regelmaat nieuwe modellen op de markt brengt. Uiteraard is dit natuurlijk ook vanuit marketingoogpunt ontzettend slim, maar ook kwalitatief en technisch gezien maken ze iedere keer een flinke verbeterslag. Zo zien we regelmatig dat uiteraard de kleur veranderd, iets wat natuurlijk met de kwaliteit niets van doen heeft. Toch zien we ook dat Booster er met enige regelmaat voor kiezen om ook het model iets te veranderen. Hierbij moet je denken aan het aanpassen van de naden, zodat het wellicht allemaal net iets beter aansluit. Deze keuzes worden uiteraard niet zomaar gemaakt, maar worden uitvoerig getest door met name professionele boksers.

 

Speciaal model voor vrouwen

 

Een ander punt wat deze bokshandschoenen onderscheid van de rest, is dat ze ook speciaal in een vrouwen uitvoering zijn. Dat betekent niet alleen qua look en feel, maar ook als het gaat om het gewicht van de handschoenen. Waar de mannen met een 12 oz handschoen boksen, zijn die van de vrouw 10% lichter. Dit zorgt ervoor dat ook vrouwen hier perfect mee kunnen trainen. De pasvorm is overigens identiek aan die van de man. Het grootste verschil zit hem dan ook puur in het gewicht en in de uitstraling van de handschoenen die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen. Uiteraard ben je als vrouw volledig vrij om te bepalen of je het prettig vindt te trainen met een wat lichtere handschoen. Juist doordat de pasvorm voor zowel mannen als vrouwen gelijk is, kunnen vrouwen dus ook prima trainen met mannenhandschoenen.