Mijnaankoop
Image default
Hobby en vrije tijd

Hét rendez-vous hotel in Antwerpen

Hebt u zin in een spannend avontuur met een partner? Ga eens langs bij hotel De Inslag in Brasschaat. Zij voorzien een discrete kamer waar u enkele uren heerlijk kunt genieten. In een rustige en ongedwongen setting kunt u er terecht in één van de fijne themakamers. Elke kamer heeft een romantisch decor, gebaseerd op een ander land of streek. U kunt kiezen tussen:

  • Chinees decor
  • Afrikaanse inrichting
  • Het oude Egypte
  • Een toffe tropische setting
  • De Arabische kamer
  • Mediterraans genieten
  • Japanse sfeer

U kan de kamers huren vanaf één uur. Het basistarief is voor twee personen. Als u uw avontuur liever met meerder personen beleeft kan dit ook voor een meerprijs. Het hotel kuist de kamers uiteraard grondig na elk bezoek. Een discreet verblijf in een propere kamer, een aangename sfeer en romantisch decor: dat is wat u krijgt in dit rendez-vous hotel in Antwerpen.

Heerlijk genieten in een rendez-vous hotel in Antwerpen

Zin om er even een uurtje tussenuit te zijn met uw partner? Hotel De Inslag is hét adres in Brasschaat waar u in een propere en discrete setting enkele uren kunt genieten. Naast gezellige kamers hebben ze een aangename taverne. U kunt er genieten van een heerlijk drankje. De vriendelijke bediening  serveert zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken aan een faire prijs. U kunt ook gebruik maken van de roomservice, die discreet gebracht wordt. En u kiest zelf hoe lang u wilt blijven.

Kom langs en sta versteld

Ga langs bij het aangenaamste rendez-vous hotel in Antwerpen voor enkele uurtjes ontspanning. U zult versteld staan van de ongedwongen sfeer, fijne kamers en de zeer betaalbare tarieven. U kunt er discreet uw auto parkeren en online boeken. U wilt er even tussenuit om te ontspannen met uw partner? Geen reden om dit kleinschalige rendez-vous hotel in Antwerpen niet te bezoeken!

https://www.inslag.be/home