Mijnaankoop
Image default
Fotografie

Een immo fotograaf zonder weerga

Als je op zoek bent naar een uitstekende immo fotograaf om foto’s te laten trekken van jouw pand, hebben wij hét antwoord op jouw zoektocht: Herman Desmet! Deze immo fotograaf trekt wondermooie foto’s van jouw pand zodat jij het sneller kunt verkopen aan potentiële klanten, en dat voor een hogere prijs. Geen interieur in je pand? Geen enkel probleem! Deze immo fotograaf doet aan interieurstyling zodat jouw pand er goed uitziet voor hij de foto’s trekt. Je kan er ook voor kiezen om luchtfoto’s te laten trekken, dit doet hij via zijn drone. Als je een goede impressie van je woning wilt meegeven, kan deze kenner een 360° rondleiding van jouw woning maken. Zo kunnen potentiële kopers of huurder van thuis uit de woning ‘binnenwandelen’. En naast een uitstekend immo fotograaf is hij ook een topper in videografie.

Videografie van de bovenste plank

Ben je op zoek naar een videograaf voor een bedrijfsfilm, een eventvideo zoals een aftermovie, of een productvideo? Ook dan raden we Herman Desmet van harte aan. Hij maakt moderne en fris ogende montages. 48 uur na de shoot krijg jij je afgewerkte product opgestuurd. En dan kan je zelf aan de slag: je video verspreiden naar potentiële klanten, op je website zetten of delen op sociale media. Om zo als bedrijf te groeien, jezelf ‘in the picture’ zetten. Dat is ook wat deze videograaf doet: de eigenheid en identiteit van jouw bedrijf in beeld bevangen. Of je nu een fris gemonteerde video van hoge kwaliteit wilt of een pand te koop of te huur wilt aanbieden en nog beeldmateriaal nodig hebt: de impressies die deze professionele beeldenkunstenaar maakt zullen je vast en zeker bekoren.

Enkel stipt geleverde kwaliteit

Bij deze kenner kan je ervan uitgaan dat alle afspraken nauwgezet worden gevolgd en de deadlines worden nageleefd. Dat is één van de redenen waarom we hem met plezier aanraden aan iedereen die nood heeft aan knap beeldmateriaal van de bovenste plank. Hij doet jouw pand of bedrijf stralen. Zo trek jij nieuwe klanten, kopers of huurders aan. Daarom is een investering in kwalitatief beeldmateriaal zo belangrijk.